fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Vochtwering en vochtbestrijding voor aannemers

Kelderwaterdicht.nl helpt aannemers die te kampen hebben met vochtproblemen of deze problemen willen voorkomen. Wij leveren een hoogwaardig doe-het-zelfpakket voor vochtwering, waarbij u de hoogste kwaliteit injectievloeistof in de gevels kunt aanbrengen. Onze unieke, zelfontwikkelde behandelmethode is als beste getest en geeft voor de lange termijn een uitstekend, waterdicht resultaat.

Wij bieden innovatieve oplossingen tegen optrekkend vocht, doorslaand vocht, lekkage in de kelder of het souterrain en schimmels op de muren. U krijgt een 100% waterdicht garantie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of advies.

Volledig ontzorgd met compleet gevelonderhoud

Kelderwaterdicht.nl ontzorgt u volledig met compleet gevelonderhoud. Wij leveren de volgende diensten:

Zandstralen
Reinigen
Voegen
Impregneren
Injecteren onder hoge of lage druk
Afdichting van de kelder
Betonrenovatie
Lekkage opsporen met Flir
Particulieren

Een groot deel van het klantenbestand van Kelderwaterdicht.nl bestaat uit particulieren. Woningen hebben vaak het meeste last van vochtproblemen, vooral bij de wat oudere huizen.

Bouwbedrijven

Kelderwaterdicht.nl bedient vele bouwbedrijven naar tevredenheid met innovatieve en praktische oplossingen op het gebied van vochtwering en vochtbestrijding.

Services image
VvE's

Kelderwaterdicht.nl is de professionele partner van VvE’s bij het preventieve en periodieke onderhoud van gebouwen en panden zodat deze een zo lang mogelijke levensduur hebben.

Expert voor vochtwering en vochtbestrijding nodig?

Bent u een aannemer en heeft u een expert nodig op het gebied van vochtwering en vochtbestrijding? Kelderwaterdicht.nl heeft vele jaren ervaring op dit gebied en al veel klanten naar tevredenheid geholpen.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top