fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Van buitenaf uw kelder waterdicht maken

Het is in sommige gevallen een goede optie om van buitenaf uw kelder waterdicht te maken, bijvoorbeeld als de constructie vanwege (afdichtings)werkzaamheden nog open ligt. De specialisten van Kelderwaterdicht.nl kunnen de betonnen delen voorbehandelen en vervolgens bitumen of ISO fase III NANO aanbrengen. Deze speciale, krachtige stuclaag is op NANO-technologie gebaseerd en zorgt voor een duurzame afwerking en de beste bescherming.

Vele nadelen aan een vochtweringbehandeling vanaf de buitenkant

Kelderwaterdicht.nl verhelpt in de meeste gevallen het vochtprobleem en de eventuele lekkage van binnenuit, aangezien een behandeling van buitenaf diverse nadelen met zich meebrengt. Waarom is een kelder afdichten vanaf de buitenkant niet altijd de beste oplossing?

De grond en soms ook de betegeling moeten voor de buitenwerkzaamheden worden verwijderd.
De kosten zijn hoger dan bij van binnenuit waterdicht maken.
U kunt bij afgravingswerkzaamheden voor onaangename verrassingen komen te staan, zoals puin, afval en leidingen in de grond.
Bij afgraven ontstaat er geroerde grond, met het gevaar dat hemelzakwater eenvoudig bij de constructie komt.
Het is vaak niet mogelijk om goed onder de constructie te komen, met half werk tot gevolg.
Als het grondwater hoger staat dan de vloer, is het noodzakelijk om eerst het grondwater te verwijderen door bemalen en afzuigen of het aanbrengen van damwanden.

Wij herkennen bij een kelderinspectie vochtproblemen en lekkage als gevolg van:

Een zwakke bouwconstructie
De aanwezigheid van een wel of oude rivier
Drukverplaatsing van het grondwater
Wijziging van de stroming van het oppervlaktewater en hemelzakwater
Natuurlijke ouderdom en slijtage van de kelder

Kelder van binnenuit waterdicht maken meestal de beste oplossing

De specialisten van Kelderwaterdicht.nl adviseren om een gemetselde kelder vanaf de binnenzijde af te dichten en niet vanaf de buitenzijde. Het is namelijk niet mogelijk om vanaf de buitenkant onder en achter het fundament te komen. Dit kan wél met onze integrale, volvlakkige membraaninjecties die al ruim 25 jaar bewezen resultaat geven.

Een kelder waterdicht maken is één, het zorgen voor een optimale temperatuur en de juiste luchtvochtigheid in deze ruimte is twee. Het komt nogal eens voor dat er na afdichting nog vocht in de kelder of souterrain aanwezig is. Er zijn vele redenen voor vochtproblemen en lekkage in de kelder. Vaak wordt een slechte ventilatie als eerste genoemd. Laat eerst een inspectie uitvoeren door de experts van Kelderwaterdicht.nl, om teleurstelling achteraf te voorkomen.

Met goede isolatie en de juiste verwarming kelder waterdicht maken

Ook al is uw kelder professioneel afgedicht, de ondergrondse ruimte kan desondanks nog vochtig zijn. Kelderwaterdicht.nl stelt bij een deskundige inspectie het exacte probleem vast. Bijvoorbeeld in de zomermaanden trekt door luchtstroming warme, vochtige lucht naar de koude kelder. Wij lossen het vochtprobleem op met goede isolatie van de ruimte en de juiste verwarming. U krijgt hierdoor een kurkdroge kelder.

Informeer naar onze technologische, effectieve werkzaamheden en scherpe prijzen om uw kelder van binnenuit droog en lekvrij te krijgen. Wij leveren de volgende diensten:

Het aanbrengen van gipsplaten
Het stuken van de wanden
Isoleren muren en optioneel hydrofoberen
De muren sausen (op kleur)
Handmatig onder hoge druk waterdicht injecteren van opgaande muren
Het aanbrengen van ISO fase III NANO
Afbikken van de oude afwerklaag
De vloeren voorzien van stucloop en/of beplating tegen beschadigingen

Uw kelder waterdicht maken?

In veel situaties is de beste oplossing om uw kelder waterdicht te laten maken. Heeft u lekkage in de kelder en wilt u hier met zekerheid vanaf komen? Vraag en inspectie aan!

Onze specialisaties

Vochtige vloeren
Vochtige muren
Doorslaand vocht
Schimmelvorming op de muren

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top