fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Een gemetselde kelder waterdicht maken

Een gemetselde kelder waterdicht maken vraagt enorm veel vakkennis en is specialistenwerk. Kelderwaterdicht.nl zorgt al ruim 25 jaar voor een effectieve vochtwering en het verhelpen van lekkages in gemetselde kruipruimtes, kelders en souterrains. Een kelder van metselwerk kan nooit lokaal of gedeeltelijk worden behandeld, aangezien de stenen en het voegwerk vocht opnemen. Water kiest de weg van de minste weerstand. Het hemelzakwater, oppervlaktewater of grondwater verplaatst zich naar de onbehandelde plekken. Het gevolg is dat het vochtprobleem en de lekkage hiermee niet zijn opgelost. Wij adviseren u graag hoe u wél tot de beste vochtwering met bewezen resultaat komt.

Kurkdroge kelder door goed isoleren en verwarmen

Kelderwaterdicht.nl biedt innovatieve oplossingen voor het waterdicht maken van een gemetselde kelder en het voorkomen van condensatieproblemen en schimmelvorming. Als u na het waterdicht maken nog last van vocht heeft, is er een condensatieprobleem. Gemetselde kelders liggen vaak beneden het maaiveld en zijn daarmee een koude plek. Warme, vochtige lucht trekt juist naar koude plekken toe, met condensvorming tot gevolg.

 

Er kan ook waterdamp vrijkomen, omdat er sprake is van een onbehandelde vloer of van vochtig metselwerk dat nog moet drogen. Als uw kelder professioneel is afgedicht en desondanks nog vochtig is, kunt u deze door onze vakmensen laten isoleren en verwarmen. Het levert u dankzij onze technologische behandelmethode een kurkdroge kelder op.

De beste vochtbescherming met ISO fase III NANO

Een door Kelderwaterdicht.nl van binnenuit geïnjecteerde muur van metselwerk neemt geen vocht meer op. De kelder droogt op. U heeft geen last meer van lekkage, schimmelvorming of muffe lucht. Deze innovatieve behandelmethode biedt echter nog meer voordelen.

Het aanbrengen van gipsplaten
Het stuken van de wanden
Isoleren muren en optioneel hydrofoberen
De muren sausen (op kleur)
Handmatig onder hoge druk waterdicht injecteren van opgaande muren
Het aanbrengen van ISO fase III NANO
Afbikken van de oude afwerklaag
De vloeren voorzien van stucloop en/of beplating tegen beschadigingen

Wilt u ook een gemetselde kelder?

Bij kelderwateridicht.nl kunt u uw kelder laten dichtmetselen met alle voordelen van dien. Meer informatie of een inspectie aanvragen?

Onze specialisaties

Vochtige vloeren
Vochtige muren
Doorslaand vocht
Schimmelvorming op de muren

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top