fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Kelder waterdicht maken Grondwater

Een hoog grondwaterpeil is een van de meest voorkomende oorzaken van een kelderlekkage. Door hevige en langdurige regenval kan het grondwater flink stijgen. Een verhoogde grondwaterstand kan ook een gevolg zijn van het inklinken van de bodem en de grondsoort. Zo laat klei minder water door dan zand. Wat de oorzaak ook is, u kunt door het grondwater last krijgen van optrekkend vocht in de kelder doordat water de kelder inkomt. Kelderwaterdicht.nl bestrijdt en verhelpt de vochtproblemen met duurzame vochtwering die uw kelder waterdicht maakt.

Hoog grondwater met kelderlekkage? Laat uw kelder waterdicht maken

De kelder of het souterrain bevindt zich in de grond, dicht bij het grondwater en bij de vochtafvoer van uw woning of bedrijfspand. Vooral bij een gemetselde kelder kan vochtoverlast door een hoog grondwaterpeil een probleem zijn. Vaak zijn de gemetselde keldermuren onvoldoende beschermd tegen vocht en worden ze poreus. Als dan het grondwaterpeil stijgt, is het risico groot dat er water in de kelder komt.

Ruim een kwarteeuw ervaring met allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, kosteloze kelderinspectie
Bij acute vochtproblemen spoedreparaties binnen 24 uur
Innovatieve behandelmethode, met bewezen beste resultaat
10 jaar garantie op waterdichtheid van de kelderafdichting
Kelder waterdicht maken tegen grondwater

Kelderlekkage door grondwater

Een kelderlekkage is te zien aan vochtplekken op de muur, die zich vrijwel alle op dezelfde hoogte bevinden. Ofwel op de hoogte van het (gestegen) grondwaterpeil. Het vochtprobleem is ook te constateren aan de hand van bruine vlekken op de muur met schimmelvorming, behang dat loslaat en gescheurde of gebarsten gipsplaten. De specialisten van Kelderwaterdicht.nl stellen aan de hand van een deskundige inspectie met de meest nauwkeurige meetapparatuur de exacte oorzaak en locatie van de lekkende kelder vast. Op basis daarvan verzorgen wij een afdichting met garantie op 100% waterdichtheid. En 10 jaar garantie op de geleverde producten en diensten.

Grondwaterstand niet kunstmatig beïnvloeden

Met uw kelder waterdicht laten maken door Kelderwaterdicht.nl voorkomt u problemen van lekkage, schimmelvorming en een muffe lucht in uw woning of bedrijfspand. Als uw kelder vochtig is, betaalt u zich blauw aan stookkosten. U kunt geen spullen of etenswaren opslaan, zonder het risico te lopen of beschadiging of bederven. Vocht of lekkage in de kelder is schadelijk voor uw gezondheid en kan tot allerlei lichamelijke klachten leiden. Laat daarom uw muren of kelder waterdicht maken en profiteer van alle voordelen.

Met het afgevoerde water wordt namelijk ook zand en slib weggepompt. Hierdoor wordt uw woning of bedrijfspand ondermijnd en kunnen er hevige scheuren en verzakkingen ontstaan. Met lekkage en instorting als mogelijk gevolg. Het is onverstandig om op deze wijze de grondwaterstand kunstmatig te beïnvloeden.

Bij grondwater kelder van buiten of binnenuit waterdicht maken

Kelderwaterdicht.nl kan bij hoog grondwater de kelder of het souterrain zowel van buiten als van binnenuit waterdicht maken. De specialisten van Kelderwaterdicht.nl behandelen de betonnen delen voor en brengen vervolgens bitumen of ISO fase III NANO aan. Deze krachtige, op NANO-technologie gebaseerde stuclaag zorgt voor een duurzame afwerking en de beste bescherming. Staat het grondwater hoger dan de vloer? Dan is het noodzakelijk om eerst het grondwater te verwijderen door bemalen en afzuigen of het aanbrengen van damwanden.

Een gemetselde kelder kan bij een grondwaterprobleem het beste vanaf de binnenzijde worden afgedicht. Het is namelijk niet mogelijk om vanaf de buitenkant onder en achter het fundament te komen. Dit kan wél met de unieke, integrale, volvlakkige membraaninjecties van Kelderwaterdicht.nl met waterdicht resultaat, zonder klachten achteraf. Dankzij de verfijnde injectiemethode blijft de grond onberoerd en de gehele constructie beschermd.

Ook uw kelder waterdicht maken tegen grondwater?

Heeft u last van grondwater en kelderlekkage? Neem gerust contact op met Kelderwaterdicht.nl voor meer informatie, advies of een snelle afdichting.

Veelgestelde vragen

Het injecteren met een speciale vloeistof door een expert geeft het beste bewezen resultaat. Het plaatsen van nieuwe wanden of het aanbrengen van saneerpleisters werkt in de meeste gevallen onvoldoende tegen hardnekkige vochtproblemen in de kelder.

De kosten zijn afhankelijk van de constructie en opbouw van uw ondergrondse ruimte, evenals van de oppervlakte van uw kelder en de gekozen behandelmethode. U kunt de kosten berekenen met onze online vochttest.

Optrekkend vocht is vaak verantwoordelijk voor kelderlekkage, waarbij regenwater in de muren en de vloer trekt.

De behandelduur van de kelder-ontvochtiging is afhankelijk van de soort lekkage. Een van onze specialisten stelt het probleem vast aan de hand van een kelderonderzoek via FaceTime. U weet hierdoor meteen wat het probleem is en welke oplossing voorhanden is.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Scroll naar boven