fbpx

Kelderwaterdicht.nl

De kosten van een kelder waterdicht maken

Kelderwaterdicht.nl levert maatwerk bij een kelder waterdicht maken. Geen vochtweringsproject is gelijk. De kosten van het afdichten van uw kelder zijn afhankelijk van de constructie en opbouw van de ruimte, evenals van de oppervlakte en diepte van uw kelder, de gekozen behandelmethode en de omgeving waarin de kelder zich bevindt. Het maakt uit of uw kelder van beton of metselwerk is. De kosten van een betonnen kelder waterdicht maken liggen meestal een stuk lager dan de kosten van een gemetselde kelder waterdicht maken.

Inspectie om het exacte vochtprobleem en de juiste kosten te bepalen

De specialisten van Kelderwaterdicht.nl verrichten eerst een deskundige inspectie om de exacte oorzaak van het vochtprobleem vast te stellen en de juiste kosten en scherpste prijs te bepalen. De kosten zijn afhankelijk van vele (bovengenoemde) factoren, evenals van het gewenste klimaat in de kelderruimte en de verlangde afwerking. Het maakt verschil of u deze ruimte alleen als opslagruimte gebruikt of als verblijfsruimte. Een afwerking van louter waterdichtheid om waterdamp en schimmels tegen te gaan is voordeliger dan een afwerking met isolatie.

Blijvende bescherming tegen vocht en schimmels voor een eerlijke prijs

Wees op uw hoede voor bedrijven die zeggen dat ze tegen een zeer lage prijs uw kelder waterdicht kunnen maken. U loopt een groot risico dat er onprofessioneel werk wordt geleverd, waarbij de kelderdichter steeds moet terugkomen om herhalende vochtproblemen aan te pakken. Een lokale of gedeeltelijke behandeling van een gemetselde kelder heeft bijvoorbeeld geen enkele zin, omdat de stenen en het voegwerk vocht opnemen. Vocht, dat zich eenvoudig verplaatst en daarmee het vochtprobleem en de lekkage in stand houdt.

Veel beter is het in zee te gaan met een deskundig bedrijf, dat al ruim 25 jaar toonaangevend is bij het waterdicht maken van kruipruimtes, kelders en souterrains. Kelderwaterdicht.nl is uw betrokken en betrouwbare partner. Wij gebruiken unieke, zelf ontwikkelde producten en behandelmethodes om voor een eerlijke prijs blijvende bescherming tegen vocht en schimmels te bieden.

Kelder waterdicht met optimale temperatuur en juiste luchtvochtigheid

Een kelder waterdicht maken mét de optimale temperatuur en juiste luchtvochtigheid vraagt heel wat kennis en kunde. Het komt regelmatig voor dat er na een afdichting nog vocht in de kelder of het souterrain aanwezig is. Een slechte ventilatie wordt meestal als eerste oorzaak genoemd. Dat klopt voor een deel. Er zijn namelijk meer redenen voor vochtproblemen en lekkage in de kelder, zoals:

Een zwakke bouwconstructie
De aanwezigheid van een wel of oude rivier
Drukverplaatsing van het grondwater
Wijziging van de stroming van het oppervlaktewater en hemelzakwater
Warme lucht die naar de kelder of het souterrain wordt gezogen
Natuurlijke ouderdom en slijtage van de kelder

Het is daarom van belang om eerst een inspectie door Kelderwaterdicht.nl te laten uitvoeren, zodat u het exacte vochtprobleem te weten komt. U betaalt alleen de hieruit voortvloeiende behandeling met bewezen resultaat.

Van binnenuit uw kelder waterdicht maken?

In veel situaties is het de beste oplossing om uw kelder van binnenuit waterdicht te laten maken. Heeft u lekkage in de kelder en wilt u hier met zekerheid vanaf komen? Vraag en inspectie aan!

Vochtproblemen oplossen met goede isolatie en juiste verwarming

Vaak wordt vergeten dat vochtproblemen in de kelder ook met een goede isolatie en de juiste verwarming kunnen worden opgelost. Als de kelder professioneel is afgedicht en er nog steeds sprake is van vocht, ligt de herkomst van het probleem elders. Een voorbeeld: vaak zijn in de zomer kelders vochtiger. Dit komt omdat door de luchtstroming warme, vochtige lucht naar de koudste delen van de woning (zoals de kelder) trekt. Met goede isolatie en de juiste verwarming maken wij uw kelder kurkdroog.

Niet alleen het louter afdichten van de kelder speelt dus een rol bij het bepalen van de kosten van het vochtvrij maken van deze ondergrondse ruimte. Het gebruiksdoel en het gewenste resultaat zijn mede van belang voor de uiteindelijke prijs.

Kelderwaterdicht.nl levert de volgende diensten van hoge kwaliteit tegen de scherpste prijs:

Het aanbrengen van gipsplaten
Het stuken van de wanden
Isoleren muren en optioneel hydrofoberen

De muren sausen (op kleur)
Handmatig onder hoge druk waterdicht injecteren van opgaande muren
Het aanbrengen van ISO fase III NANO
Afbikken van de oude afwerklaag

De vloeren voorzien van stucloop en/of beplating tegen beschadigingen

Onze specialisaties

Vochtige vloeren
Vochtige muren
Doorslaand vocht
Schimmelvorming op de muren

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top