fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Stappenplan voor het waterdicht maken van uw kelder

Kelderwaterdicht.nl hanteert een helder 4-stappenplan voor het effectief waterdicht maken van uw kelder. Van injecteren en een extra beschermlaag aanbrengen naar het fixeren van saneerpleisters en uiteindelijk een waterdichte kelder. Onze unieke, zelf ontwikkelde injectiemethode met bewezen resultaat wordt toegepast bij woningen, grachtenpanden, winkels, kantoren en bedrijfspanden.

In detail uitgelegd

In 4 stappen naar een waterdichte kelder

  1. Het onder hoge druk injecteren van de muren met een unieke, zelf ontwikkelde vloeistof, die al 25 jaar bewezen resultaat tegen vochtproblemen geeft.
  2. Het aanbrengen van een beschermlaag voor het verwijderen van al het vocht uit de muren. Op de extra beschermende laag kunnen saneerpleisters worden bevestigd.
  3. Het in drie lagen aanbrengen van saneerpleisters ter vochtregulatie. Op deze wijze verdwijnt het vocht gelijkmatig uit de muur.
  4. U geniet nu van een waterdichte kelder.
Profiteer van de voordelen van een waterdichte kelder
Een gezondere leef- of werkomgeving
Blijvend lagere energiekosten
Extra opslagruimte, zonder gevaar van bederven of vochtschade
Waardestijging van uw woning of bedrijfspand

Ook uw kelder waterdicht laten maken?

Met de unieke 4 stappen methode van kelderwaterdicht.nl en de garantie die bij de levering van onze service komt kijken bent u verzekerd van een waterdichte kelder met alle voordelen die daarbij komen kijken.

Onze specialisaties

Vochtige vloeren
Vochtige muren
Doorslaand vocht
Schimmelvorming op de muren

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top