fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Effectieve aanpak van kelderlekkage

De specialisten van Kelderwaterdicht.nl beschikken over de expertise, ervaring, producten en materialen om elke kelder waterdicht te krijgen. Afhankelijk van het vochtprobleem in uw kelder, kruipruimte of souterrain, verzorgen wij een permanente oplossing op maat.

Onze experts gebruiken de meest nauwkeurige meetapparatuur om bij een gratis inspectie de exacte oorzaak van de vochtoverlast vast te stellen. Op basis hiervan krijgt u een afdichting met garantie op 100% waterdichtheid én 10 jaar garantie op onze geleverde producten en diensten. 

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

Koploper in vochtwering en vochtbestrijding

Kelderwaterdicht.nl is de absolute koploper in Nederland op het gebied van duurzame vochtwering en vochtbestrijding van kelders, kruipruimtes en souterrains. Wij gebruiken – afhankelijk van de situatie – verschillende behandelmethodes voor het afdichten en lekvrij maken van uw kelder. Soms is de beste manier om onder hoge druk de oppervlakte met onze speciale vloeistof te injecteren. In een ander geval volstaat vochtwering met hoogwaardige afdichtingsmaterialen.

Het kan in bepaalde gevallen ook nodig zijn om een nieuwe vloer te storten of muur te plaatsen. Afhankelijk van de constructie, adviseren wij de voor uw situatie beste aanpak. In de meeste gevallen is onze unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met injecties de beste en meest duurzame oplossing voor kelderlekkage.

Een lekvrij betonnen of gemetselde kelder met duurzaam resultaat

Het lekvrij maken van een betonnen kelder is eenvoudiger dan het waterdicht maken van een gemetselde kelder. Kelderwaterdicht.nl is een van de weinige bedrijven in Nederland die óók in het afdichten van kelders gespecialiseerd is. Het injecteren van beton gebeurt op de watervoerende scheuren, grindnesten of de aansluiting van de muur naar de vloer. Onze vochtweringsexperts beschikken over de kennis, ervaring en materialen om dit op deskundige wijze te doen.

Lekkage in een gemetselde kelder bestrijden en verhelpen vraagt enorm veel vakkennis en is specialistenwerk. Het is Kelderwaterdicht.nl op het lijf geschreven. Een kelder van metselwerk kan nooit lokaal of gedeeltelijk worden behandeld, aangezien de stenen en het voegwerk vocht opnemen.  Wij bieden innovatieve, integrale oplossingen voor het lekvrij maken van een gemetselde kelder en het voorkomen van condensatieproblemen en schimmelvorming. Onze vakmensen kunnen de kelder ook isoleren en verwarmen. Het levert u dankzij onze technologische behandelmethode een kurkdroge kelder op.

Risico op gezondheidsklachten bij een kelderlekkage

Een kelderlekkage gaat gepaard met vochtige muren, waterdamp en beslagen ramen. De condens slaat neer op koude bruggen, met schimmelvorming tot gevolg. Deze schimmelsporen zijn niet met het blote oog te zien. Het binnenklimaat verslechtert, met het risico op gezondheidsklachten als eczeem, geïrriteerde ogen, verminderde weerstand, klachten aan de luchtwegen (astma, COPD, bronchitis) en allergieën.

Geschokte Vrouw Die Vorm Op Muur Bekijkt

Ook uw kelderlekkage laten bestrijden?

Laat het bestrijden van uw kelderlekkage over aan de specialist. Door elk aspect van uw kelder in kaart te brengen met onze nieuwste technologie kunnen wij u met garantie een lekvrije kelder bezorgen.

Kelder waterdicht maken, desinfecteren en anti-allergeen maken

Laat het zover niet komen en neem bij een beginnende lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain direct contact op met Kelderwaterdicht.nl. Onze specialisten maken niet alleen uw kelder waterdicht, maar ze kunnen deze desgewenst ook desinfecteren en anti-allergeen maken. Wij brengen specifiek voor kelders van metselwerk ISO fase III NANO aan. Dit is een speciale, op NANO-technologie geënte stuclaag, die voor een duurzame afwerking en de beste bescherming zorgt.

Goede (mechanische) ventilatie of luchtreiniging kan soms ook een oplossing bieden bij het verhelpen van een kelderlekkage. Kelderwaterdicht.nl beschikt over de expertise, ervaring, producten en materialen om altijd het beste resultaat voor de lange termijn te realiseren.

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Onze specialisaties

Vochtige vloeren
Vochtige muren
Doorslaand vocht
Schimmelvorming op de muren

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Scroll naar top