fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Lekkage in het souterrain verhelpen

Heeft u een lekkage in het souterrain? Kelderwaterdicht.nl is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het vochtvrij en waterdicht maken van souterrains. Onze gecertificeerde, ervaren vochtweringsexperts beschikken over de juiste producten en materialen om zowel betonnen als gemetselde souterrains lekvrij te maken. Wij hebben inmiddels al meer dan 2.000 kelderverdiepingen lekvrij gemaakt, afgewerkt en ingericht. Neem contact met ons op voor meer informatie, advies of het aanvragen van een gratis inspectie.

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

Verschillende oorzaken van vochtoverlast in uw souterrain

Er kunnen verschillende oorzaken van vochtoverlast in uw betonnen of gemetselde souterrain zijn. Het kan komen door een hoge grondwaterstand of hemelzakwater, dat inwerkt op de constructie. Zeker als er sprake is van een wisselende waterdruk. Een hoog grondwaterpeil ontstaat vaak door hevige en langdurige regenval, maar kan ook een gevolg zijn van het inklinken van de bodem en de grondsoort. Zo laat klei minder water door dan zand.

 

De souterrainruimte kan ook vochtig zijn door een slechte ventilatie of gebrekkige (of afwezige) isolatie. Met schimmelvorming en het risico van gezondheidsklachten. Laat daarom een van de specialisten van Kelderwaterdicht.nl een kosteloze inspectie uitvoeren, met daarbij een advies en plan van aanpak hoe de lekkage in het souterrain te verhelpen.

Perfect afwerken en inrichten van uw waterdicht gemaakte souterrain

Een lekkage in het souterrain verhelpen vraagt méér dan het vakkundig en duurzaam afdichten van deze kelderverdieping. Kelderwaterdicht.nl heeft ook de kennis en kunde in huis voor het optimaal inrichten van het interieur van het souterrain na het waterdicht maken. Daarbij moet met vele zaken rekening worden gehouden. Denk aan de juiste materiaalkeuze en de bevestiging van materialen, om schade aan uw lekvrij gemaakte souterrain te voorkomen. Wij hebben alle expertise onder één dak. Laat u ontzorgen, kies voor onze totaalaanpak en profiteer van onze uitmuntende garantie.

 

Na het waterdicht maken van uw souterrain, richten wij alles naar uw wens in. Van het stucwerk en de vloer tot de badkamer en het meubilair. Wij weten wat er wel en niet kan. Als u bijvoorbeeld vloerverwarming wilt, kan dit niet gefreesd worden. Hier zijn echter alternatieven voor, die wij graag aandragen. Onze vakmensen stemmen het leidingwerk, de verf- of sauskeuze en andere interieurzaken perfect op elkaar af. Bekijk onze projecten en overtuig u zelf.

 

Kelderwaterdicht.nl adviseert u graag over de afdichting, afwerking en inrichting van uw betonnen of gemetselde souterrain. Maak direct een afspraak met onze professionele en betrokken adviseur. Bel (020 – 210 10 88), stuur een e-mail (info@kelderwaterdicht.nl) of verzend het ingevulde online contactformulier. Wij staan voor u klaar en stellen u niet teleur.

Uw souterrain vochtvrij en bestendig?

Bij een vochtig souterrain kan schade ontstaan waarop u niet zit te wachten. Voorkom schade en neem tijdig contact op voor een inspectie.

Onze specialisaties

Vochtige vloeren
Vochtige muren
Doorslaand vocht
Schimmelvorming op de muren

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Scroll naar top