fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Lekke kelder in Amsterdam? Kelderwaterdicht.nl lost uw probleem op

Heeft u een lekke kelder in Amsterdam en wilt u zo snel mogelijk van uw vochtprobleem af? Geen nood. Kelderwaterdicht.nl stelt aan de hand van een deskundige inspectie de exacte oorzaak van de kelderlekkage vast. Onze experts zorgen met een unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode (als beste getest) voor een duurzaam waterdichte kelder in Amsterdam. U krijgt 10 jaar garantie op onze geleverde producten en diensten.

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

Vele oorzaken van een kelderlekkage in Amsterdam

De grondwaterstand in Amsterdam is bijzonder hoog. Het gevolg hiervan is dat veel woningen in de hoofdstad te kampen hebben met vochtoverlast in de kelder. Tel daarbij op de slechte afvoer van oppervlaktewater en de vele problemen met lekkende kelders zijn verklaard. Een kelderlekkage gaat gepaard met vochtige muren, condensvorming en beslagen ramen. Er ontstaat optrekkend vocht aan de buitengevels en de dragende binnenmuren. Het woonklimaat verslechtert, met het risico van gezondheidsklachten. Onderneem snel actie en schakel de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in.

Zij speuren elke oorzaak van een lekke kelder in Amsterdam op:

Zwakke bouwconstructie van de woning of bedrijfspand
Drukverplaatsing (vaak door bebouwing) van het grondwater
Veranderde stroming van het oppervlaktewater
Overlast van hemelzakwater
Verouderde bouwmaterialen
Een oude rivier of wel in de buurt

Vochtoverlast in uw kelder kan ernstige gevolgen hebben

Een lekke kelder in Amsterdam gaat vaak gepaard met schimmelvorming, waterdamp, vochtoverlast in huis en een onaangename, muffe geur. Er ontstaan lelijke vochtkringen en het behang, de verf of het stucwerk bladdert af. Een kelderlekkage leidt tot een ongezond leefklimaat (met een reële kans op gezondheidsklachten), het wegvallen van opslag- of verblijfsruimte, hogere energiekosten en een lagere woningwaarde. Uiteindelijk kan het vocht tot onherstelbare schade aan de constructie van uw woning of bedrijfspand leiden.

Goede vochtwering en vochtbestrijding in Amsterdam essentieel

Goede vochtwering en vochtbestrijding zijn essentieel voor woningen en grachtenpanden in Amsterdam. Dan bent u bij Kelderwaterdicht.nl aan het juiste adres. Wij beschikken al ruim 25 jaar over de expertise, ervaring, producten en materialen voor de beste afdichting van kruipruimtes, kelders en souterrains. Onze vochtweringsexperts maken gebruik van een unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met vloeistofinjecties (als beste getest!) die blijvende bescherming tegen vocht, schimmels en scheuren biedt. Wacht niet te lang, want dan nemen de vochtproblemen en kosten alleen maar toe.

Er zijn in de regio Amsterdam meerdere bedrijven actief met het afdichten van kelders, maar er is maar éen bedrijf dat al ruim 25 jaar 100% garantie op een waterdichte kelder of souterrain voor de lange termijn biedt. Onze onderscheidende behandelmethode is getest door de TU Delft en geeft een blijvend resultaat. Lokale maatregelen als het aanbrengen van saneerpleisters of het plaatsen van nieuwe muren of prefab elementen zijn vaak niet effectief, omdat het vocht zich verplaatst en het probleem dan steeds terugkeert. Met alle gevolgen van dien. Onze behandelmethode geeft wél een permanent resultaat. Uw kruipruimte of kelder komt hierna niet meer vol grondwater te staan en blijft droog.

Optrekkend vocht én uw kelderlekkage verdwijnen dankzij onze verschillende behandelmethodes:

Afdichting van de kelder met minerale mortels
Bitumen afdichting voor een lekdichte kelder
Reparatie van een kelderlekkage
Kabel- en leidingdoorvoeren afdichten
Injecties onder lage druk tegen optrekkend vocht
Grondstabilisatie en grondinjectie

Verschillende behandelmethodes voor afdichten kelder

De vochtweringsspecialisten van Kelderwaterdicht.nl maken uw lekkende kelder in Amsterdam waterdicht met het onder hoge druk injecteren van de oppervlakte met een speciale vloeistof. Wij zijn hiervan de enige leverancier in Nederland. Deze unieke, zelf ontwikkelde injectievloeistof is als beste getest en garandeert een permanente bescherming tegen kelderlekkage.

Een afdichting van uw kelder in Amsterdam is mogelijk bij zowel betonnen als gemetselde kelders. Wij gebruiken al naar gelang de situatie verschillende behandelmethodes. Van het injecteren van scheren en lekkages vanaf binnen en buiten of het injecteren met injectieslangen. Het lekdicht maken van uw kelder gebeurt stapsgewijs en kan binnen een dag worden uitgevoerd.

Kelderlekkage in Amsterdam?

Wilt u dat Kelderwaterdicht.nl uw vochtprobleem oplost en uw lekke kelder in Amsterdam waterdicht maakt? Wij hebben al vele klanten in Amsterdam blij gemaakt met een droge kelder. Neem contact op voor een gratis inspectie, advies, een plan van aanpak en een scherpe prijsopgave.

De kosten van uw lekke kelder in Amsterdam waterdicht maken

De kosten van uw lekke kelder in Amsterdam waterdicht maken zijn afhankelijk van de constructie, opbouw en oppervlakte van uw ondergrondse ruimte. De prijs wordt ook bepaald door de gekozen behandelmethode, de diepte van de kelder en de omgevingsfactoren. Het is voordeliger om een betonnen kelder waterdicht te maken dan een gemetselde kelder. Vraag een vrijblijvende, gratis offerte voor het afdichten van uw kelder aan bij Kelderwaterdicht.nl.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top