fbpx

Kelderwaterdicht.nl

De kosten van het bestrijden van optrekkend vocht

Het bestrijden en verhelpen van optrekkend vocht in uw woning of bedrijfspand is specialistenwerk, dat door Kelderwaterdicht.nl al ruim 25 jaar succesvol wordt uitgevoerd. Wij beschikken over de expertise, ervaring, producten en materialen voor de beste en meest duurzame vochtwering en afdichting van kelders, kruipruimtes en souterrains.

De kosten van het behandelen en verhelpen van opstijgend vocht zijn afhankelijk van de oorzaak en de omvang van het vochtprobleem.  De prijs van onze unieke, zelf ontwikkelde injectiemethode met vochtwerende vloeistof wordt mede bepaald door de dikte en oppervlakte van de te behandelen muur, de al ontstane schade en de gebruikte materialen. De vochtbestrijding neemt (vanwege de droogtijd) enkele weken in beslag en geeft een bewezen blijvend resultaat. Kelderwaterdicht.nl biedt lange-termijnoplossingen voor een scherpe prijs.

Behalve opstijgend vocht ook het probleem van condensatie aanpakken

Optrekkend vocht komt vooral voor in woningen met een gemetseld fundament. De kans op vochtproblemen neemt nog meer toe als uw huis in een gebied staat met vette grondsoorten (met moeizame afvoer van hemelzakwater) of een hoog grondwaterpeil. Vanuit het fundament van metselwerk stijgt het vocht op, vaak tot ongeveer 1 meter boven het straatniveau ofwel maaiveld.

 

Optrekkend vocht geeft uitbloei van zouten en dampspanning. Hierdoor wordt de afwerklaag aan de binnen- of buitenzijde van de buitenmuur gedrukt. Als er zich veel vocht rond of onder de woning bevindt, heeft u waarschijnlijk last van condensatie. In dat geval dient naast het opstijgende vocht ook de waterdamp te worden bestreden. Onze specialisten reiken hiervoor passende oplossingen aan.

Vraag vrijblijvend een prijsopgave van de vochtbehandeling aan

Wilt u een prijsopgave voor het bestrijden en verhelpen van optrekkend vocht in uw woning of bedrijfspand? Bel (020 – 210 10 88), stuur een e-mail (info@kelderwaterdicht.nl) of verzend het ingevulde online contactformulier voor het maken van een afspraak voor een gratis inspectie. Een van onze experts stelt het exacte vochtprobleem vast en geeft u op basis van een rapportage een plan van aanpak met de te verwachten kosten. U weet zo precies waar u aan toe bent en u wordt niet geconfronteerd met vervelende verrassingen achteraf.

Maatwerk in vochtbestrijding tegen zo laag mogelijke kosten

Na analyse van het vochtprobleem en de diagnose optrekkend vocht meet onze specialist de wanden nauwkeurig in, zodat u exact de prijs per vierkante of strekkende meter weet. U betaalt nooit te veel. Wij denken met u mee over de verschillende behandelmogelijkheden tegen zo laag mogelijke kosten. Naast het injecteren van de muren dragen wij alternatieven aan om de luchtvochtigheid omlaag te krijgen en condensatie en schimmels te voorkomen en bestrijden. Informeer naar de mogelijkheden. Wij leveren maatwerk voor iedere portemonnee.

De diensten van Kelderwaterdicht.nl zijn:

Het aanbrengen van gipsplaten
Het stuken van de wanden
Isoleren muren en optioneel hydrofoberen

De muren sausen (op kleur)
Handmatig onder hoge druk waterdicht injecteren van opgaande muren
Het aanbrengen van ISO fase III NANO
Afbikken van de oude afwerklaag

De vloeren voorzien van stucloop en/of beplating tegen beschadigingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Vochtige vloeren
Vochtige muren
Doorslaand vocht
Schimmelvorming op de muren

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Scroll naar top