fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Bestrijden van optrekkend vocht in de buitenmuur

Optrekkend vocht in de buitenmuur wordt in de meeste gevallen bestreden via het injecteren van een gel in de vochtige muur. Soms wordt bitumen aangebracht. Onze unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met injectievloeistof is getest door de TU Delft en bewijst zich al ruim 25 jaar als een permanente oplossing tegen vochtproblemen.

Kelderwaterdicht.nl beschikt over de expertise, ervaring, middelen en materialen voor de meest duurzame vochtwering tegen de scherpste prijs. De afwerklaag en de materalen daaronder op de buitenmuur dienen geschikt te zijn voor een injectiebehandeling tegen opstijgend vocht. Laat een van onze vochtexperts een inspectie uitvoeren om dit snel aan de weet te komen en even snel van uw vochtprobleem af te komen.

Herkennen en behandelen van opstijgend vocht in de buitenmuur

Optrekkend vocht is meestal te herkennen aan opbollend stucwerk, loslatend behang, verf of sauswerk, een verkleuring van de vloer bij de plint en loslatende of gescheurde plinten. Het is van belang dat een specialist de juiste oorzaak van het vochtprobleem vaststelt, om tot de beste, permanente oplossing te komen. Hiervoor bent u bij Kelderwaterdicht.nl aan het juiste adres. Wij weten het verschil tussen opstijgend vocht en condensatie, dat nogal eens door elkaar wordt gehaald maar een verschillende behandeling vraagt. Er kan sprake zijn van zowel optrekkend vocht als condensatie. Wij beschikken over de juiste apparatuur om beide problemen op te sporen en voor de langere termijn te tackelen.

Kelderwaterdicht.nl bestrijdt optrekkend vocht met injecties en het afbikken van de afwerklaag, meestal tot 1 meter hoogte. Hierna wordt ISO fase III NANO aangebracht, een speciale, krachtige stuclaag die op NANO-technologie is gebaseerd en voor een duurzame afwerking en de beste bescherming zorgt. U krijgt daarom 10 jaar garantie op onze producten en diensten.

Ook optrekkend vocht laten bestrijden?

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het bestrijden van optrekkend vocht. Ontzorg uzelf en laat het over aan een specialist die een unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode gebruikt.

Behalve optrekkend vocht ook oplossing voor condensatie

Optrekkend vocht komt vooral voor in woningen met een gemetseld fundament. Het risico op vochtproblemen wordt nog groter als uw woning in een gebied staat met vette grondsoorten (met moeizame afvoer van hemelzakwater) of een hoog grondwaterpeil. Vanuit het fundament van metselwerk stijgt het vocht op, vaak tot ongeveer 1 meter boven het maaiveld ofwel straatniveau.

Het optrekkende vocht leidt tot uitbloei van zouten en dampspanning. Hierdoor wordt de afwerklaag aan de binnen- of buitenzijde van de buitenmuur gedrukt. Als er zich veel vocht rond of onder de woning bevindt, heeft u waarschijnlijk ook last van condensatie. In dat geval dient naast het opstijgende vocht ook de waterdamp te worden bestreden. Onze specialisten reiken hiervoor passende oplossingen aan.

Kelderwaterdicht.nl levert de volgende diensten:

Het aanbrengen van gipsplaten
Het stuken van de wanden
Isoleren muren en optioneel hydrofoberen

De muren sausen (op kleur)
Handmatig onder hoge druk waterdicht injecteren van opgaande muren
Het aanbrengen van ISO fase III NANO
Afbikken van de oude afwerklaag

De vloeren voorzien van stucloop en/of beplating tegen beschadigingen

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Vochtige vloeren
Vochtige muren
Doorslaand vocht
Schimmelvorming op de muren
Scroll naar top