fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Projecten

Kelderwaterdicht.nl zorgt al ruim 25 jaar voor de beste en meest duurzame vochtwering en afdichting van kelders, kruipruimtes en souterrains. Wij verlenen onze diensten aan particulieren, bedrijven, organisaties en (overheids)instellingen. Van woningen en grachtenpanden tot winkels, kantoren en bedrijfspanden. Wij bieden met onze onderscheidende behandelmethode blijvende bescherming tegen vocht en schimmels.

Onze opdrachtgevers

Kelderwaterdicht.nl is actief in heel Nederland. In vele straten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of andere middelgrote of grote steden hebben onze specialisten met succes een vochtweringproject gerealiseerd. Onze behandelmethode geeft bewezen resultaat. U krijgt 10 jaar garantie op onze producten en diensten. Wel zo geruststellend.

Wij leveren diensten aan:
Particulieren. Inmiddels hebben wij bijna 2.000 referenties over onze werkzaamheden.
Bouwbedrijven. Van preventief onderhoud tot innovatieve vochtweringsystemen.
VvE’s. Vochtwering voor Verenigingen van Eigenaren.
Aannemers. Gerenommeerde bedrijven als BAM, Verwelius is bouwen, Coen Hagedoorn, Homij.
Woningcorporaties.
Rijkswaterstaat.
Gemeenten (bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Gouda en Den Haag).
Vastgoed onderhoudsbedrijven, investeringsmaatschappijen en particuliere investeerders.
Particulieren

Een groot deel van het klantenbestand van Kelderwaterdicht.nl bestaat uit particulieren. Woningen hebben vaak het meeste last van vochtproblemen, vooral bij de wat oudere huizen.

Bouwbedrijven

Kelderwaterdicht.nl bedient vele bouwbedrijven naar tevredenheid met innovatieve en praktische oplossingen op het gebied van vochtwering en vochtbestrijding.

Services image
VvE's

Kelderwaterdicht.nl is de professionele partner van VvE’s bij het preventieve en periodieke onderhoud van gebouwen en panden zodat deze een zo lang mogelijke levensduur hebben.

Aannemers

Wij helpen aannemers die te kampen hebben met vochtproblemen of deze problemen willen voorkomen. Wij leveren een hoogwaardig doe-het-zelfpakket voor vochtwering.

Is uw project de volgende?

Kelderwaterdicht.nl biedt maatwerk voor elke kelder. Wilt u al het vocht uit uw kelder weren en 100% garantie op een waterdichte kelder? Neem contact met ons op voor een gratis inspectie.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top