fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Vochtwering en vochtbestrijding voor bouwbedrijven

Kelderwaterdicht.nl bedient vele bouwbedrijven met innovatieve en praktische oplossingen op het gebied van vochtwering en vochtbestrijding. Onze vochtexperts leveren de technieken aan, zodat bouwbedrijven deze zelf bij hun klanten kunnen toepassen. Wij helpen bouwondernemingen (via opleidingsmogelijkheden) met het implementeren van onze lage of hoge druk vochtweringsystemen bij hun afnemers.

Preventief onderhoud van de gevels voor duurzaam behoud

Preventief onderhoud is van cruciaal belang om hoge kosten en ernstige schade aan bouwwerken te voorkomen. De winst zit in bewust bouwen en duurzaam behoud, met een optimale langetermijnplanning. Haak hier als vooruitstrevend bouwbedrijf op in met preventief onderhoud van de gevels van uw (ver)bouwprojecten. De kwaliteit, duurzaamheid en waarde van het pand nemen hierdoor toe. Het is een geringe investering die zich ruim terugbetaalt.

 

Kelderwaterdicht.nl beschikt over de kennis, ervaring, producten en materialen voor duurzaam onderhoud en vochtwering van gevels, vloeren, kelders, kruipruimtes en souterrains. Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland.

Volledig ontzorgd met compleet gevelonderhoud

Kelderwaterdicht.nl ontzorgt u volledig met compleet gevelonderhoud. Wij leveren de volgende diensten:

Zandstralen
Reinigen
Voegen
Impregneren
Injecteren onder hoge of lage druk
Afdichting van de kelder
Betonrenovatie
Lekkage opsporen met Flir
Particulieren

Een groot deel van het klantenbestand van Kelderwaterdicht.nl bestaat uit particulieren. Woningen hebben vaak het meeste last van vochtproblemen, vooral bij de wat oudere huizen.

Services image
VvE's

Kelderwaterdicht.nl is de professionele partner van VvE’s bij het preventieve en periodieke onderhoud van gebouwen en panden zodat deze een zo lang mogelijke levensduur hebben.

Aannemers

Wij helpen aannemers die te kampen hebben met vochtproblemen of deze problemen willen voorkomen. Wij leveren een hoogwaardig doe-het-zelfpakket voor vochtwering.

Vochtwering voor uw bouwbedrijf?

Kelderwaterdicht.nl heeft een ruime ervaring aan vochtwering en vochtbestrijding voor bouwprojecten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Onze specialisaties

Vochtige vloeren
Vochtige muren
Doorslaand vocht
Schimmelvorming op de muren

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top