fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Vochtwering en vochtbestrijding voor particulieren

Een groot deel van het klantenbestand van Kelderwaterdicht.nl bestaat uit particulieren. Woningen hebben vaak het meeste last van vochtproblemen, vooral bij de wat oudere huizen. Voor iedere eigenaar is zijn of haar woning het kostbaarste bezit. Het is een lange-termijn-investering die zo goed mogelijk moet worden beschermd. Vochtbescherming en bestrijding van optrekkend vocht, doorslaand vocht, condensatie of kelderlekkage is van groot belang om ernstige materiële schade en bijkomende gezondheidsklachten te voorkomen.

Deskundige inspectie vochtprobleem en behandelplan op maat

De specialisten van Kelderwaterdicht.nl verrichten eerste een nauwkeurige inspectie om de exacte oorzaak van het vochtprobleem vast te stellen. Op basis van een diagnostisch plan van aanpak reiken wij de beste vochtweringsoplossing aan, teneinde uw woning in uitstekende conditie te houden en toekomstige vochtproblemen te voorkomen. Wij geven 10 jaar garantie op onze producten en diensten.

Bouwbedrijven

Kelderwaterdicht.nl bedient vele bouwbedrijven naar tevredenheid met innovatieve en praktische oplossingen op het gebied van vochtwering en vochtbestrijding.

Services image
VvE's

Kelderwaterdicht.nl is de professionele partner van VvE’s bij het preventieve en periodieke onderhoud van gebouwen en panden zodat deze een zo lang mogelijke levensduur hebben.

Aannemers

Wij helpen aannemers die te kampen hebben met vochtproblemen of deze problemen willen voorkomen. Wij leveren een hoogwaardig doe-het-zelfpakket voor vochtwering.

Is uw project de volgende?

Kelderwaterdicht.nl staat klaar voor particulieren met een kelder. Wilt u geen zorgen meer om de schade die kan ontstaan in uw kelder?

Onze specialisaties

Vochtige vloeren
Vochtige muren
Doorslaand vocht
Schimmelvorming op de muren

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top