fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Vochtwering en vochtbestrijding voor VvE’s

Kelderwaterdicht.nl is de professionele partner van VvE’s bij het preventieve en periodieke onderhoud van gebouwen en panden, zodat deze een zo lang mogelijke levensduur hebben. Onze specialiteit ligt in (preventieve) vochtwering en vochtbestrijding. Wij leveren de hoogste kwaliteit met innovatieve behandelmethodes tegen een scherpe prijs.

 

Onze experts verrichten voor Verenigingen van Eigenaren een nauwkeurige inspectie om de exacte oorzaak van het vochtprobleem vast te stellen. Op basis van een plan van aanpak reiken wij de beste vochtweringsoplossing aan, om het gebouwencomplex in uitstekende conditie te houden en toekomstige vochtproblemen te voorkomen. Wij geven 10 jaar garantie op onze producten en diensten.

Volledig ontzorgd met compleet gevelonderhoud

Kelderwaterdicht.nl ontzorgt u volledig met compleet gevelonderhoud. Wij leveren de volgende diensten:

Zandstralen
Reinigen
Voegen
Impregneren
Injecteren onder hoge of lage druk
Afdichting van de kelder
Betonrenovatie
Lekkage opsporen met Flir
Particulieren

Een groot deel van het klantenbestand van Kelderwaterdicht.nl bestaat uit particulieren. Woningen hebben vaak het meeste last van vochtproblemen, vooral bij de wat oudere huizen.

Bouwbedrijven

Kelderwaterdicht.nl bedient vele bouwbedrijven naar tevredenheid met innovatieve en praktische oplossingen op het gebied van vochtwering en vochtbestrijding.

Aannemers

Wij helpen aannemers die te kampen hebben met vochtproblemen of deze problemen willen voorkomen. Wij leveren een hoogwaardig doe-het-zelfpakket voor vochtwering.

Onderhoud voor uw VvE om de risico's op vochtschade te beperken?

Neem gerust eens contact op met kelderwaterdicht.nl en voorkom dat er schade ontstaat door te lang niet onderhouden gevels en kelders.

Onze specialisaties

Vochtige vloeren
Vochtige muren
Doorslaand vocht
Schimmelvorming op de muren

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top