fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Uw kelder waterdicht in Amstelveen met 100% garantie

Vochtoverlast en lekkage maken uw kelder of souterrain onbruikbaar voor opslag en verblijf en tot een ongezonde, onwelriekende omgeving, met risico op gezondheidsklachten. Bovendien daalt de waarde van uw pand door vochtproblemen. Gelukkig maken de specialisten van Kelderwaterdicht.nl uw kelder waterdicht in Amstelveen, waardoor alle genoemde problemen verdwijnen. Maak een afspraak voor een gratis inspectie, zodat wij het vochtprobleem kunnen opsporen en een duurzame oplossing kunnen bieden. U krijgt 10 jaar garantie op onze producten en diensten.

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

Al vele klanten in Amstelveen effectief geholpen bij vochtoverlast

Kelderwaterdicht.nl is thuis in Amstelveen. Onze experts kennen de lokale situatie en ze zijn goed op de hoogte van de invloed van bebouwing, funderingsconstructies en grondsoorten op het grondwaterpeil. Wij hebben de afgelopen 25 jaar al vele klanten geholpen met een kelder waterdicht maken in Amstelveen of het verhelpen van een andere vorm van vochtoverlast.

Schakel ons in en profiteer van onze vele pluspunten:

Ruim 25 jaar ervaring met het verhelpen van allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, gratis inspectie voor exacte probleemvaststelling
Unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met vloeistofinjectie
10 jaar garantie op onze producten en diensten

Te laag grondwaterpeil, met risico op paalrot en huisverzakking

Amstelveen had, net als vele andere steden in Nederland, de afgelopen warme zomers last van droogte en daarmee een lage grondwaterstand. Door het te lage grondwaterpeil kwamen de houten palen van de fundering onder woningen en bedrijfspanden deels of volledig bloot te liggen. Als er zuurstof bij de funderingspalen komt, kunnen deze door schimmels beginnen te rotten en door wegzakkende grond verzakken. Ook kan er scheurvorming in de fundering en muren optreden.

Uw kelder waterdicht in Amstelveen?

Wilt u dat Kelderwaterdicht.nl uw vochtprobleem oplost en uw kelder waterdicht maakt in Amstelveen? Neem contact op voor een gratis inspectie, advies, een plan van aanpak en een scherpe prijsopgave.

Zelf verantwoordelijk voor de grondwaterstand onder uw pand en tuin

Na een periode van hevige regenval of vanwege de nabijheid van een ondergrondse bron of rivier kunnen er problemen van wateroverlast ontstaan. Als gevolg van een te hoge grondwaterstand kan er water in de kelder of kruipruimte stromen, kunnen de wanden vochtig worden met schimmelvorming en kunnen het behang of stucwerk, de vloer en de plinten worden aangetast. U ruimt een muffe lucht en u loopt vanwege het ongezonde klimaat het risico op gezondheidsklachten.

De gemeente Amstelveen, het waterschap Amstel, Gooi en Vecht en uzelf hebben invloed op en zijn verantwoordelijk voor de grondwaterstand. De gemeente is echter niet verantwoordelijk voor het grondwater onder uw eigen pand en tuin. Dat bent u zelf volgens de Waterwet. Het is dus zaak dat de vochtwering in uw woning goed geregeld is. Waternet meet alle grondwaterstanden. Met deze informatie kunt u uw voordeel doen. Vochtproblemen? Kelderwaterdicht.nl maakt uw kelder waterdicht in Amstelveen.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top