fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Kelder waterdicht in Bussum met een perfecte afdichting

Bent u op zoek naar een specialist voor een kelder waterdicht maken in Bussum? Kelderwaterdicht.nl is uw professionele en betrouwbare partner voor het bestrijden van een vochtige of lekkende kelder, kruipruimte of souterrain. Vraag vandaag nog een inspectie aan, zodat wij het exacte vochtprobleem kunnen vaststellen en een behandeling op maat kunnen verzorgen, met duurzaam resultaat en 10 jaar garantie. U voorkomt hiermee schade aan de bouwconstructie en u rekent af met vochtige muren, een muffe lucht en een ongezond leefklimaat (met kans op gezondheidsklachten) in huis.

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

Vochtweringsoplossingen passend bij uw woonsituatie in Bussum

De specialisten van Kelderwaterdicht.nl kennen de lokale situatie in Bussum op hun duimpje. Zij weten welke vochtweringsoplossingen het beste bij uw specifieke situatie passen, rekening houdend met de funderingsconstructie en de invloeden van de grondsoorten en bebouwing in de omgeving op het grondwaterpeil. Wij hebben met onze unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode in ruim 25 jaar tijd al vele klanten geholpen met een kelder waterdicht maken in Bussum.

Profiteer ook van onze onderscheidende dienstverlening en service:

Ruim 25 jaar ervaring met het verhelpen van allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, gratis inspectie voor exacte probleemvaststelling
Unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met vloeistofinjectie
10 jaar garantie op onze producten en diensten

Te lage grondwaterstand met funderingsschade en verzakking

De plaats Bussum ligt in een hooggelegen gebied en heeft daardoor vaak te maken met een lage grondwaterstand. Als er bovendien een periode van droogte is, kan het grondwater soms wel een paar meter zakken. Door de grondwateronderlast kunnen de houten funderingspalen van uw woning of bedrijfspand bloot komen te liggen, met als gevolg dat er zuurstof bijkomt. Door schimmelvorming treedt er paalrot op. 

Het risico schuilt er ook in dat de grond met het grondwater verzakt, waardoor er (door de trekkracht op de palen) schade optreedt. Funderingsschade leidt uiteindelijk tot scheurvorming en scheefstand van uw pand. Direct ingrijpen is noodzakelijk om nog ernstiger schade te voorkomen.

Uw kelder waterdicht laten maken in Bussum?

Wilt u dat Kelderwaterdicht.nl uw vochtprobleem oplost en uw kelder waterdicht maakt in Bussum? Neem contact op voor een gratis inspectie, advies, een plan van aanpak en een scherpe prijsopgave.

Wettelijk verplicht om zelf de vochtwering in en om uw huis te regelen

Bij een periode van hevige regenval neemt de kans op een te hoge grondwaterstand met overlast in Bussum toe. Het peil stijgt tot boven het gewenste niveau, met allerlei problemen tot gevolg. Denk aan een kelderlekkage, een vochtige kruipruimte, kelder of souterrain met optrekkend vocht, schimmels en buiten zompige tuinen vol plassen.

Het is van belang dat u de vochtwering in en om uw huis of bedrijfspand goed regelt, want u bent volgens de Waterwet zelf verantwoordelijk voor de grondwaterstand onder uw pand en tuin. De actuele grondwaterstanden worden vermeld op DINOloket, een website met data en informatie van de Nederlandse ondergrond. Het Bouwbesluit 2012 stelt bovendien dat kelders die als verblijfsruimte worden benut vochtdicht moeten zijn. Voorkom grote vochtproblemen en informeer wat Kelderwaterdicht.nl op het gebied van vochtwering en vochtbestrijding voor u betekenen kan.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top