fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Uw kelder waterdicht in Delft, met blijvend resultaat

Wilt u uw kelder waterdicht in Delft, om kelderlekkage te voorkomen of te verhelpen? Roep de hulp in van Kelderwaterdicht.nl, dat al ruim 25 jaar gespecialiseerd is in vochtwering en vochtbestrijding in kelders, kruipruimtes en souterrains. Onze experts rekenen af met vochtige muren, lekkages, onwelriekende geuren en een ongezond leefklimaat. Vraag nu een kosteloze inspectie aan en wij lossen het vochtprobleem snel en vakkundig voor u op.

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

Schade en lekkage als gevolg van een fluctuerend grondwaterpeil

Woningen en bedrijfspanden in Delft hebben te maken met een fluctuerende grondwaterstand. Een te hoog of te laag grondwaterpeil kan vele problemen veroorzaken. Van schade aan de fundering tot verzakking van het pand. Het grondwater bevindt zich vlak onder de grond waarop uw huis gebouwd is. Een periode van droogte veroorzaakt een te lage grondwaterstand. Dit heeft schimmelvorming en paalrot aan de fundering tot gevolg, evenals verzakking van het pand.

Wij hebben al vele klanten geholpen met hun kelder waterdicht maken in Alkmaar of een ander vochtprobleem. Zij profiteerden van de vele voordelen van Kelderwaterdicht.nl:

Ruim 25 jaar ervaring met het verhelpen van allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, gratis inspectie voor exacte probleemvaststelling
Unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met vloeistofinjectie
10 jaar garantie op onze producten en diensten

Voorkomen, bestrijden en verhelpen van vochtproblemen in Delft

Heeft u een vochtprobleem in de kelder van uw woning of bedrijfspand in Delft, met een verzakking? Dit kan leiden tot scheuren in de muren en scheefstand van uw pand. Een periode van regenval met daarbij een slechte waterafvoer heeft een hoge grondwaterstand tot gevolg. En niet alleen dat, ook vochtige muren, lekkage in de kelder of het souterrain en een natte tuin met plassen. De vakmensen van Kelderwaterdicht.nl voorkomen, bestrijden en verhelpen uw vochtprobleem.

U bent – naast de gemeente Delft en het Hoogheemraadschap van Delfland – als woningeigenaar of erfpachter ook verantwoordelijk voor de grondwaterstand. Zo dient u te zorgen voor afvoer van overtollig regenwater en voor een waterdichte kelder en dak. Het waterschap houdt (samen met de gemeente) de oorzaken van wateroverlast in de gaten en bepaalt wat ertegen gedaan kan worden. Het Hoogheemraadschap van Delfland verzorgt ook het peilen in het oppervlaktewater.

Uw kelder waterdicht in Delft?

Wilt u dat Kelderwaterdicht.nl uw vochtprobleem oplost en uw kelder waterdicht maakt in Delft? Neem contact op voor een gratis inspectie, advies, een plan van aanpak en een scherpe prijsopgave.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top