fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Kelder waterdicht in Haarlem en reken af met vochtproblemen

Wilt u uw kelder waterdicht in Haarlem en definitief afrekenen met vochtproblemen? De specialisten van Kelderwaterdicht.nl verrichten een deskundige inspectie om de exacte oorzaak vast te stellen. Wij zorgen voor passende vochtwering, met blijvend resultaat. Schakel ons direct in als u last heeft van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain. Wij bestrijden en verhelpen vochtoverlast, schimmels en vervelende, muffe geuren. Ervaar het zelf en neem contact op.

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

Profiteer van de vele voordelen van Kelderwaterdicht.nl

Kelderwaterdicht.nl is al ruim 25 jaar actief in vochtwering en vochtbestrijding. Dankzij onze unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode (als beste getest) bieden wij een waterdichte oplossing voor de lange termijn. U krijgt 10 jaar garantie op onze geleverde producten en diensten. Onze experts zijn goed bekend met de lokale situatie in Haarlem en weten alles over de grondsoorten, fundaties, grondwaterstanden en bebouwingen. Wij hebben al vele klanten succesvol geholpen met een kelder waterdicht maken in Haarlem.

Profiteer net als hen van onze voordelen:

Ruim 25 jaar ervaring met het verhelpen van allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, gratis inspectie voor exacte probleemvaststelling
Unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met vloeistofinjectie
10 jaar garantie op onze producten en diensten

Problemen door te hoge grondwaterstand in Haarlem

Over het algemeen staat het grondwater in Haarlem te hoog. Een periode met regenval en een slechte waterafvoer kunnen dan tot problemen leiden, zoals vochtige muren en lekkage in uw kelder, kruipruime of souterrain. En een zompige tuin vol plassen. De gemeente Haarlem, het Hoogheemraadschap van Rijnland en u zelf als woningeigenaar of erfpachter zijn verantwoordelijk voor de grondwaterstand. De grondwaterstanden worden gemeten door Waternet, dat hierover informatie aan pandeigenaren verstrekt.

Uw kelder waterdicht in Haarlem?

Wilt u dat Kelderwaterdicht.nl uw vochtprobleem oplost en uw kelder waterdicht maakt in Haarlem? Neem contact op voor een gratis inspectie, advies, een plan van aanpak en een scherpe prijsopgave.

Paalrot en verzakking door te lage grondwaterstand

Het komt ook voor dat er na een periode van droogte sprake is van een lage grondwaterstand. Het waterpeil zakt, met als gevolg dat de houten funderingspalen van uw woning of bedrijfspand deels of volledig droog komen te liggen. Er komt zuurstof bij en door schimmels treedt er paalrot op. Het verzakken van de grond kan bovendien tot scheefstand van uw pand leiden, met scheurvorming in de fundering en muren. Roep de hulp in van Kelderwaterdicht.nl om ernstige schade te voorkomen.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar boven