fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Kelder waterdicht in Hilversum vanwege stijgend grondwaterpeil

Een vochtige kelder met lekkage komt steeds vaker voor. De afgelopen tien jaar laat een trend zien van een stijgend grondwaterpeil. Neem geen risico en laat tijdig uw kelder waterdicht maken in Hilversum. Een te laag grondwaterpeil kan namelijk tot rot van de houten funderingspalen leiden en verzakking van uw huis of bedrijfspand tot gevolg hebben, evenals kelderlekkage en een natte tuin. Condens gaat gepaard met schimmels en gezondheidsklachten. Vraag een gratis inspectie aan en uw vochtprobleem behoort na onze behandeling tot het verleden.

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

Duurzame en effectieve vochtwering met 10 jaar garantie

De experts van Kelderwaterdicht.nl beschikken over de kennis en ervaring met vochtoverlast of droogte in Hilversum, met respectievelijk een stijgend of dalend grondwaterpeil. Het grondwater bevindt zich in Hilversum op een diepte tussen 1 en 10 meter. Een afwijkende stand geeft problemen aan de fundering en constructie van uw woning of bedrijfspand. Wij hebben al vele klanten geholpen met een kelder waterdicht maken in Hilversum. Wij gebruiken een unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode, met bewezen duurzaam resultaat. U krijgt daarom 10 jaar garantie op onze producten en diensten.

Waarom kiezen voor kelderwaterdicht.nl?

Ruim 25 jaar ervaring met het verhelpen van allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, gratis inspectie voor exacte probleemvaststelling
Unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met vloeistofinjectie
10 jaar garantie op onze producten en diensten

Toename neerslagintensiteit en reductie van drinkwaterwinningen

Het stijgend grondwaterpeil is een gevolg van een toename van de neerslagintensiteit en een vermindering van drinkwaterwinningen. Het ziet er naar uit dat het grondwater in de toekomst verder blijft stijgen. Het maakt een goede vochtwering nog meer van belang. De behandelmethode met vloeistofinjectie van Kelderwaterdicht.nl is als beste getest en zorgt voor een perfecte afdichting voor de lange termijn.

Uw vochtprobleem laten oplossen in Hilversum?

Wilt u dat Kelderwaterdicht.nl uw vochtprobleem oplost en uw kelder waterdicht maakt in Hilversum? Neem contact op voor een gratis inspectie, advies, een plan van aanpak en een scherpe prijsopgave.

Probleemsituaties met vochtoverlast in Hilversum

Het grondwatersysteem in Hilversum wordt vanaf het maaiveld gevormd door een watervoerend pakket met een groot doorlaatvermogen. De bodem bestaat tot een diepte van meer dan 100 meter voornamelijk uit zand met een goede waterdoorlatendheid. Het grondwater stroomt in westelijke richting.

De Indische buurt in Hilversum heeft problemen met niet-waterdichte kelders en een relatief hoge grondwaterstand van circa 1 meter onder het maaiveld. Diverse wijkbewoners pompen het grondwater af en lozen het water op het hemelwaterriool. Daarnaast is er op sommige plekken langs de Soestdijkerstraatweg sprake van wateroverlast. U kunt voor actuele grondwaterstanden kijken op DINOloket, een landelijke website met data en informatie van de Nederlandse ondergrond. Volgens de Waterwet bent u zelf verantwoordelijk voor de grondwaterstand onder uw pand en tuin.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top