fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Grondwater te hoog? Snel kelder waterdicht maken in Hoorn

Als het grondwater te hoog staat, kan dit voor overlast zorgen. Kelders, kruipruimtes en souterrains worden vochtig of lopen onder water. Daarnaast wordt de tuin drassig en blijven er plassen op de grond liggen. Kelderwaterdicht.nl maakt uw kelder waterdicht in Hoorn, zodat u geen last (meer) heeft van vochtige muren, schimmelvorming, onwelriekende geuren en een ongezond klimaat in huis. Wilt u een perfecte afdichting van uw kelder? Neem contact met ons op. Wij verrichten een gratis inspectie om het exacte vochtprobleem vast te stellen én op te lossen. Met 10 jaar garantie op onze geleverde producten en diensten.

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

Kelderwaterdicht.nl goed bekend met de lokale grondwatersituatie

De vochtspecialisten van Kelderwaterdicht.nl kennen de lokale situatie in Hoorn, specifiek de bebouwing, funderingsconstructies, grondsoorten en fluctuaties in de grondwaterstanden. Wij hebben in de ruim 25 jaar dat wij succesvol zijn met onze unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode in vochtwering en vochtbestrijding al vele klanten geholpen met een kelder waterdicht maken in Hoorn.

Ga in zee met Kelderwaterdicht.nl en u kunt rekenen op:

Ruim 25 jaar ervaring met het verhelpen van allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, gratis inspectie voor exacte probleemvaststelling
Unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met vloeistofinjectie
10 jaar garantie op onze producten en diensten

Schade aan de fundering en muren door te lage grondwaterstand

Zowel een te hoge als lage grondwaterstand in Hoorn geeft problemen. Een te hoog peil kan tot kelderlekkage en gezondheidsproblemen leiden. Bij een te lage grondwaterstand bestaat er een reële kans dat de houten funderingspalen van uw woning gaan rotten. Dit omdat deze palen deels of volledig droog komen te liggen en er vervolgens zuurstof bijkomt, waardoor schimmels schade toebrengen. Uw huis kan door wegzakkende grond ook verzakken, met scheuren in de fundering en muren tot gevolg.

Een waterdichte kelder in Hoorn?

Wilt u dat Kelderwaterdicht.nl uw vochtprobleem oplost en uw kelder waterdicht maakt in Hoorn? Neem contact op voor een gratis inspectie, advies, een plan van aanpak en een scherpe prijsopgave.

Grondwaterstand dankzij peilbuizen regelmatig gecontroleerd

Voor het grondwaterbeheer in Hoorn zijn de gemeente Hoorn, het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en woningeigenaren (of erfpachters) verantwoordelijk. Sinds 1976 liggen er verspreid door de stad circa 90 peilbuizen. De grondwaterstand wordt om de 14 dagen gecheckt. De gegevens worden vastgelegd en gebruikt door TNO, het RIVM, de provincie Noord-Holland, het PWN en Rijkswaterstaat. De oorzaak van afwijkende grondwaterstanden wordt snel achterhaald en het probleem wordt even snel opgelost.

Specifieke grondwaterproblemen in Hoorn

Hoorn heeft zijn specifieke grondwaterproblemen. In 1998 kwam na onderzoek aan het licht dat ’s zomers in de oudere buitenwijken (Venenlaankwartier, Hoorn-Noord en Hoorn-Noordwest) door het ontbreken van open water het grondwaterpeil beduidend lager is dan het polderpeil. Het gevaar van blootliggende, droogvallende funderingspalen en paalrot ligt hierdoor op de loer. In de wintermaanden is de grondwaterstand juist wat hoger, wat schade kan veroorzaken in de vorm van onderlopende kelders met lekkage en optrekkend vocht langs de muren. Het probleem dient zo snel mogelijk te worden aangepakt en verholpen. Kelderwaterdicht.nl bedient u op maat.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top