fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Kelder waterdicht in Leiden? Schakel direct Kelderwaterdicht.nl in

Zoekt u een deskundig en betrouwbaar bedrijf, dat gespecialiseerd is in kelder waterdicht maken in Leiden? Dan bent u bij Kelderwaterdicht.nl aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 25 jaar actief met vochtwering en vochtbestrijding in kelders, kruipruimtes en souterrains. Met onze inzet behoren vochtproblemen tot het verleden. Dit geldt ook voor de hierdoor ontstane vochtige muren, lekkage, onaangename geuren en het verslechterde leefklimaat met gezondheidsrisico’s. Neem contact met ons op voor een kosteloze inspectie en een oplossing op maat voor uw vochtprobleem.

Bel direct:

Maatoplossingen voor uw vochtprobleem in Leiden

Kelderwaterdicht.nl heeft al vele klanten geholpen met hun kelder waterdicht maken in Leiden of met maatoplossingen van een ander vochtprobleem. Onze experts zijn bekend met de lokale situatie qua bebouwing, funderingsconstructies, grondsoorten en grondwaterstanden.

Profiteer van onze kwaliteiten en voordelen:

Ruim 25 jaar ervaring met het verhelpen van allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, gratis inspectie voor exacte probleemvaststelling
Unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met vloeistofinjectie
10 jaar garantie op onze producten en diensten

Drie partijen verantwoordelijk voor het grondwaterpeil

Het Hoogheemraadschap van Rijnland is in Leiden en omgeving verantwoordelijk voor het instellen, monitoren en behouden van het gewenste waterpeil binnen de bebouwde kom. Het waterschap heft belastingen om met deze opbrengst voor schoon water en droge voeten te zorgen. Dit geldt voor een gebied van 1.100 m2 oppervlakte, waar ongeveer 1,3 miljoen mensen wonen.

Er zijn in Leiden verspreid door de stad peilbuizen geplaatst, waar de grondwaterstanden over een langere termijn worden gemeten. Hiermee krijgt de gemeente Leiden inzicht in de schommelingen in de grondwaterstand, evenals in de achterliggende oorzaken. U bent als woningeigenaar of erfpachter zelf verantwoordelijk voor de grondwaterstand onder uw huis en tuin. Volgens het Bouwbesluit 2012 moeten kelders die als verblijfsruimte worden benut vochtdicht zijn. Neem contact op met Kelderwaterdicht.nl  over vochtwerende maatregelen en de kosten hiervan.

Waterdichte kelder in Leiden?

Wilt u dat Kelderwaterdicht.nl uw vochtprobleem oplost en uw kelder waterdicht maakt in Leiden? Neem contact op voor een gratis inspectie, advies, een plan van aanpak en een scherpe prijsopgave.

De invloed van de grondwaterstand op uw woning

De grondwaterstand in Leiden fluctueert, waarbij zowel een te hoog als te laag peil schade aan (de fundering van) uw woning of bedrijfspand kan veroorzaken. Een periode van hevige regenval en een slechte waterafvoer leiden tot een te hoge grondwaterstand. Normaliter wordt het water naar de sloten afgevoerd, maar als er geen sloot dichtbij is of als er een afvoerblokkade is blijft het water staan. Met als gevolg dat de grond zompig wordt, er plassen te zien zijn en er lekkage in de kelder of het souterrain (met een natte vloer en vochtige muren) kan ontstaan.

Lage grondwaterstand: funderingsschade en huisverzakking

Door een periode van droogte en hoge temperaturen kan er ook een te lage grondwaterstand ontstaan. Ook dit kan ernstige schade aan de fundering van uw woning of bedrijfspand tot gevolg hebben. Als uw pand op houten funderingspalen staat die zich deels of volledig boven het grondwater bevinden, komt er zuurstof bij. Door opdroging en schimmelvorming ontstaat er paalrot en uiteindelijk kan het huis verzakken. Een verzakking kan tevens het geval zijn als de grond onder de woning mee zakt met het dalende grondwater. U ziet hierdoor scheuren en scheefstand. Laat de specialisten van Kelderwaterdicht.nl snel ingrijpen om verdere, ernstige schade te voorkomen en te bestrijden.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar boven