fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Kies voor Kelderwaterdicht.nl bij een kelder waterdicht maken in Rotterdam

Met ruim 25 jaar kennis en ervaring geeft Kelderwaterdicht 100% garantie op een kelder waterdicht maken in Rotterdam. Wij onderscheiden ons met onze, unieke zelfontwikkelde behandelmethode van de concurrentie. Dankzij innovatieve injecties met bewezen resultaat heeft u niet langer last van vochtige muren, lekkage, onaangename geuren en een ongezond leefklimaat. Laat uw kelder waterdicht maken in Rotterdam en neem contact op voor een gratis inspectie en behandelplan op maat. U krijgt 10 jaar garantie op onze producten en diensten.

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

Geniet van de vele voordelen bij vochtwering in Rotterdam

De bodem in Rotterdam is vlak onder de grond verzadigd met water. Als uw woning op houten funderingspalen staat of geen funderingspalen heeft, loopt u een groot risico op schade bij een te lage of hoge waterstand. De specialisten van Kelderwaterdicht.nl zijn op de hoogte van de lokale situatie in Rotterdam qua bebouwing, funderingen, grondsoorten en grondwaterstanden. Wij hebben al vele particulieren en bedrijven geholpen met een kelder waterdicht maken in Rotterdam of het bestrijden van een ander vochtprobleem.

U geniet daarbij de volgende voordelen:

Ruim 25 jaar ervaring met het verhelpen van allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, gratis inspectie voor exacte probleemvaststelling
Unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met vloeistofinjectie
10 jaar garantie op onze producten en diensten

Droogstand vaak de oorzaak van schade aan houten funderingspalen

Droogstand is vaak de oorzaak van schade aan de houten funderingspalen van uw woning of bedrijfspand. In geval de palen van de fundering deels of helemaal boven het grondwater staat, komt er zuurstof bij en veroorzaken de hierdoor ontstane schimmels paalrot. Daarnaast kan de grond door een lager grondwaterpeil verzakken, met scheurvorming in de fundering en wanden en scheefstand van uw pand tot gevolg. Tien tot twintig jaar droogstand leidt tot onherstelbare schade. Roep daarom direct de hulp in van Kelderwaterdicht.nl om ernstige gevolgschade te voorkomen.

Een daling van de grondwaterstand in Rotterdam heeft ook gevolgen voor panden die een fundering op staal hebben, een funderingswijze zonder palen waarbij de muren (vaak met een verbrede voet ertussen) rechtstreeks op de bodem rusten. Ook deze panden kunnen ernstig beschadigd raken en verzakken.

Een waterdichte kelder in Rotterdam?

Wilt u dat Kelderwaterdicht.nl uw vochtprobleem oplost en uw kelder waterdicht maakt in Rotterdam? Neem contact op voor een gratis inspectie, advies, een plan van aanpak en een scherpe prijsopgave.

Problemen met uw woning bij een te hoge grondwaterstand

Ook een te hoge grondwaterstand (bijvoorbeeld na hevige regenval) geeft problemen voor uw woning of bedrijfspand. De wanden van uw kelder of souterrain worden vochtig en de ruimte kan door het hogere waterpeil onder water lopen. Daarnaast wordt de tuin zompig en blijven er plassen op staan. Naast droogte en regenval zijn bouwprojecten in de buurt en blokkades in de waterafvoer factoren die de grondwaterstand beïnvloeden.

De gemeente Rotterdam, het waterschap Hollandse Delta en uzelf als woningeigenaar of erfpachter zijn verantwoordelijk voor het grondwaterpeil. Rotterdam heeft een uitgebreid systeem van peilbuizen in de stad, waar regelmatig de grondwaterstanden worden gemeten.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top