fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Voorkom vochtoverlast: maak uw kelder waterdicht in Scheveningen

Vocht in de kelder, kruipruimte of souterrain leidt tot overlast en schade. Denk aan vochtige muren, schimmelvorming en zoutpluizen, loslatend behang, verf of stucwerk en een muffe, penetrante geur. Een vochtige ruimte is bovendien slecht voor de gezondheid en kan onder meer tot klachten aan de luchtwegen leiden. Wilt u uw kelder waterdicht in Scheveningen? Vraag nu een inspectie aan bij de specialisten van Kelderwaterdicht.nl. Wij stellen de exacte oorzaak van het vochtprobleem vast en zorgen voor hoogwaardige vochtwering, met duurzaam resultaat.

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

100% garantie op een waterdichte kelder of souterrain

Kelderwaterdicht.nl is al ruim 25 jaar toonaangevend in vochtwering en vochtbestrijding. Wij geven 100% garantie op een waterdichte kelder, met daarbij 10 jaar garantie op onze geleverde producten en diensten.  Wij hebben door de jaren al vele klanten geholpen met een kelder waterdicht maken in Scheveningen. En zijn daardoor zeer goed op de hoogte van de lokale situatie in Scheveningen, in het bijzonder de grondwaterstanden, grondsoorten, funderingsconstructies en bebouwingen.

Kies net als vele anderen voor onze onderscheidende waarden:

Ruim 25 jaar ervaring met het verhelpen van allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, gratis inspectie voor exacte probleemvaststelling
Unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met vloeistofinjectie
10 jaar garantie op onze producten en diensten

Scheveningen hooggelegen, deels in het duingebied

Scheveningen – dat valt onder de gemeente Den Haag – omvat ruim 1.000 hectare grond en bevindt zich in het boezemland van Delfland. De Zuid-Hollandse kustplaats is hooggelegen, voor een deel in het duingebied. Bij regenval stroomt het regenwater weg via Den Haag, waarna het overtollige water via de Scheveningse haven en de Nieuwe Waterweg wordt uitgemalen.

Afhankelijk van de grondwaterstand in Scheveningen, infiltreert er meer of minder regenwater in de bodem en stroomt er meer of minder water weg met het oppervlaktewater. Als er sprake is van een lage grondwaterstand, draagt dit regenwater bij aan een doelmatige waterberging.

Ook een waterdichte kelder in Scheveningen?

Wilt u dat Kelderwaterdicht.nl uw vochtprobleem oplost en uw kelder waterdicht maakt in Scheveningen? Neem contact op voor een gratis inspectie, advies, een plan van aanpak en een scherpe prijsopgave.

Grondwaterpeil wijzigt door regen, droogte, bebouwing en afvoerblokkade

De grondwaterstand in Scheveningen fluctueert sterk. Door de hoge ligging heeft de Zuid-Hollandse kustplaats gemiddeld een lage grondwaterstand van ruim 2 meter onder het maaiveld. Neerslag zorgt voor schommelingen in het waterpeil (’s winters meer dan ’s zomers), oplopend tot 30 cm. De grondwaterstand wordt gereguleerd door het Hoogheemraadschap van Delfland.

Een te hoge grondwaterstand in Scheveningen geeft een verhoogd risico op onderlopende kelders met vochtige muren, schimmelvorming en kelderlekkage, evenals drassige tuinen die vol met plassen staan. Een te laag grondwaterpeil zorgt weer voor andere problemen. Als gevolg van droog liggende houten funderingspalen en bijkomend zuurstof treedt er door schimmels paalrot op. Dit kan samen met grondverzakking leiden tot verzakking en scheefstand van uw pand, met scheurvorming in de fundering en muren. U bent als woningeigenaar of erfpachter zelf verantwoordelijk voor de grondwaterstand onder uw pand en tuin. En de hieruit voortvloeiende schade. Laat daarom uw kelder waterdicht maken in Scheveningen door Kelderwaterdicht.nl om grote problemen en hoge kosten te voorkomen.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top