fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Uw kelder waterdicht in Zaandam? Vraag een gratis inspectie aan

Een vochtige kelder is slecht voor uw gezondheid en bovendien kunt u deze ruimte niet meer voor opslag of verblijf gebruiken. Er ontstaan schimmels en vochtkringen op de muren en behang, verf of stucwerk laat los. Aarzel niet en laat uw kelder waterdicht maken in Zaandam door de experts van Kelderwaterdicht.nl. Wij bewijzen al 25 jaar met onze unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode dat wij voor de beste en meest duurzame vochtwering en afdichting van kelders, kruipruimtes en souterrains zorgen. Vraag meteen een gratis inspectie aan en overtuig u zelf.

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

Duurzame vochtweringsoplossing op maat met 10 jaar garantie

Kelderwaterdicht.nl is het enige bedrijf in Nederland, dat 100% garantie op een waterdichte kelder of souterrain voor de lange termijn biedt. Wij verlenen onze diensten aan particulieren en bedrijven en zijn actief in uiteenlopende panden. Onze vochtexperts hebben al vele klanten in Zaandam geholpen met een kelder waterdicht maken. Ze zijn goed op de hoogte van de lokale omstandigheden qua grondsoorten, funderingsconstructies, fluctuerende grondwaterstanden en bebouwingen. U kunt rekenen op een duurzame vochtweringsoplossing op maat, met 10 jaar garantie op de geleverde producten en diensten.

Waarom Kelderwaterdicht.nl voor vochtwering in Zaandam?

Ruim 25 jaar ervaring met het verhelpen van allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, gratis inspectie voor exacte probleemvaststelling
Unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met vloeistofinjectie
10 jaar garantie op onze producten en diensten

Zelf verantwoordelijk voor grondwaterstand onder uw huis en tuin

Het grondwaterpeil verandert door periodes van hevige regenval of droogte. Bouwprojecten en blokkades in de afvoer beïnvloeden tevens de grondwaterstand. Het Hoogheemraadschap Hollands Kroon is verantwoordelijk voor het instellen en behouden van het afgesproken waterpeil binnen de bebouwde kom van Zaandam. De gemeente Zaanstad zorgt dat het grondwater in de openbare ruimte op peil is.

U bent volgens de Waterwet als woningeigenaar of erfpachter zelf verantwoordelijk voor de grondwaterstand onder uw pand en tuin. En voor de maatregelen die u tegen vochtoverlast neemt en zelf bekostigt. In het Bouwbesluit 2012 staat dat kelders die als verblijfsruimte worden benut vochtdicht moeten zijn. Raadpleeg Kelderwaterdicht.nl voor de beste vochtweringsoplossingen tegen de scherpste prijs.

Kelder waterdicht laten maken in Zaandam?

Wilt u dat Kelderwaterdicht.nl uw vochtprobleem oplost en uw kelder waterdicht maakt in Zaandam? Neem contact op voor een gratis inspectie, advies, een plan van aanpak en een scherpe prijsopgave.

De functionele rol van sloten bij het grondwaterpeil

Een overschot aan grondwater moet naar nabijgelegen sloten wegstromen. Als de sloten te verafgelegen zijn, blijft er onderweg water achter. Hierdoor gaat de grondwaterstand omhoog. Een te hoog grondwaterpeil geeft het risico dat uw kelder of souterrain vol water loopt, de muren vochtig worden en de tuin zompig wordt en vol met plassen komt te staan.

De sloten moeten in de zomermaanden het grondwater op gelijke hoogte houden. Het kan ook zijn dat als sloten ver uit elkaar liggen het grondwaterpeil juist daalt. Dit is het geval als de grond niet zo goed water doorlaat of de kademuren waterdicht zijn. Het grondwater krijgt hierdoor onvoldoende aanvoer van water en zakt dientengevolge.

Vochtproblemen en schade door een te lage grondwaterstand

Bij warm weer en een lage grondwaterstand droogt de grond uit. Droogstand is vaak de oorzaak van schade aan de houten funderingspalen van uw woning of bedrijfspand. In geval de palen van de fundering deels of helemaal boven het grondwater staat, komt er zuurstof bij en veroorzaken de hierdoor ontstane schimmels paalrot. Daarnaast kan de grond door een lager grondwaterpeil verzakken, met scheurvorming in de fundering en wanden en scheefstand van uw pand tot gevolg.

Tien tot twintig jaar droogstand leidt tot onherstelbare schade aan het funderingshout. Ook panden zonder paalfundering (fundering op staal) kunnen ernstig beschadigd raken en verzakken. Schakel daarom direct Kelderwaterdicht.nl in om ernstige gevolgschade te voorkomen.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top