fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Kelder waterdicht in Alkmaar? Kelderwaterdicht.nl helpt u direct

Heeft u last van kelderlekkage of ander vochtprobleem in Alkmaar of omgeving? Kelderwaterdicht.nl helpt u vakkundig en snel met uw kelder waterdicht maken. Vocht in uw woning of bedrijfspand leidt tot materiële schade, onaangename geuren en gezondheidsklachten door een ongezond leefklimaat. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op voor een gratis inspectie en een vlotte oplossing van het vochtprobleem, met blijvend resultaat.

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

De beste vochtwering en vochtbescherming in Alkmaar

De bodem in Alkmaar is vlak onder de grond verzadigd met grondwater. Staat uw huis op houten funderingspalen of heeft uw woning helemaal geen funderingspalen? Een lage grondwaterstand is dan zeer schadelijk. Maar ook een hoge grondwaterstand kan tot vochtproblemen leiden. De experts van Kelderwaterdicht.nl kennen de lokale situatie in Alkmaar en weten welke vochtwering en vochtbescherming het beste resultaat voor de lange termijn bieden. U krijgt 10 jaar garantie op onze producten en diensten.

Wij hebben al vele klanten geholpen met hun kelder waterdicht maken in Alkmaar of een ander vochtprobleem. Zij profiteerden van de vele voordelen van Kelderwaterdicht.nl:

Ruim 25 jaar ervaring met het verhelpen van allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, gratis inspectie voor exacte probleemvaststelling
Unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met vloeistofinjectie
10 jaar garantie op onze producten en diensten

Te hoge of lage grondwaterstand met funderingsschade en verzakking

De houten funderingspalen van panden in Alkmaar raken beschadigd door droogstand. Dit houdt in dat deze palen gedeeltelijk of volledig boven het grondwater staan, met als gevolg dat er zuurstof bijkomt en schimmels paalrot veroorzaken. Het komt ook voor dat de grond met het grondwater verzakt, waardoor er door de trekkracht op de palen schade optreedt. Schade aan de fundering leidt uiteindelijk tot scheurvorming en scheefstand van de woning of het bedrijfspand. Direct ingrijpen is noodzakelijk om nog ernstiger schade te voorkomen.

Als uw houten funderingspalen 10 tot 20 jaar continu of met tussenpozen droog staan, treedt er onherstelbare schade op. Dit geldt ook voor panden die een fundering op staal hebben, een funderingswijze zonder palen waarbij de muren (vaak met een verbrede voet ertussen) rechtstreeks op de bodem rusten. Ook deze panden kunnen ernstig beschadigd raken en verzakken.

Uw kelder waterdicht in Alkmaar?

Wilt u dat Kelderwaterdicht.nl uw vochtprobleem oplost? Neem nu contact op voor een gratis inspectie, advies, een plan van aanpak en een scherpe prijsopgave.

Grondwaterpeil wijzigt door regen, droogte, bebouwing en afvoerblokkade

Uw kelder of souterrain in Alkmaar wordt vochtig of loopt zelfs onder water als de grondwaterstand te hoog is. Bovendien wordt de buitentuin zompig en blijven er na regenval plassen op de grond staan.

Het grondwaterpeil wijzigt snel als gevolg van een periode van droogte of hevige regenval. De hoogte van het grondwater wordt ook bepaald door bouwprojecten in de buurt (met drukverplaatsing) en een blokkade in de waterafvoer. Er zijn drie partijen die invloed hebben op de grondwaterstand in Alkmaar: de gemeente Alkmaar, het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en uzelf als woningeigenaar of erfpachter.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top