fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Kelderwaterdicht.nl actief in heel Nederland

Kelderwaterdicht.nl is al meer dan 25 jaar actief in heel Nederland, met vestigingen in Amsterdam, Huizen, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Wij zijn door onze expertise en ervaring uitstekend op de hoogte van de lokale situatie en de verschillen in bebouwing, constructies, grondsoorten en waterstanden.

Vochtproblemen in Amsterdam hebben een andere oorzaak dan vochtproblemen in bijvoorbeeld Utrecht of Maastricht. Wij passen na een nauwkeurige inspectie de voor de plaatselijke situatie beste behandeltechniek toe, voor een 100% waterdicht resultaat. Neem contact op voor meer informatie of advies.

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

Profiteer van de voordelen van Kelderwaterdicht.nl

Ruim 25 jaar ervaring met het verhelpen van allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, kosteloze kelderinspectie
Bij acute vochtproblemen spoedreparaties binnen 24 uur
Innovatieve behandelmethode, met bewezen beste resultaat
10 jaar garantie op waterdichtheid van de kelderafdichting

Ook uw kelder waterdicht laten maken?

Kelderwaterdicht.nl biedt maatwerk voor elke kelder. Wilt u al het vocht uit uw kelder weren en 100% garantie op een waterdichte kelder? Neem contact met ons op voor een gratis inspectie.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top