fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Kelder waterdicht in Utrecht? Dé specialiteit van Kelderwaterdicht.nl

Een kelder waterdicht maken in Utrecht is al ruim 25 jaar de specialiteit van Kelderwaterdicht.nl. Onze experts gebruiken een unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode voor de beste en meest duurzame vochtwering en afdichting van uw kelder, kruipruimte of souterrain. Met het waterdicht maken van uw kelder in Utrecht krijgt u een gezonder leefklimaat in huis en extra (droge) opslagruimte, evenals lagere energiekosten en een waardestijging van uw woning of bedrijfspand. Vraag een gratis inspectie aan en reken op effectieve wijze af met uw vochtprobleem.

Bel direct:

Amsterdam

Den Haag

Waterdichtgarantie en 10 jaar garantie op producten en diensten

Kelderwaterdicht.nl is zeer goed bekend met de situatie in Utrecht, specifiek op het gebied van bebouwing, funderingsconstructies, verschillende grondsoorten en grondwaterstanden. Op basis van onze expertise en ervaring weten wij welke oplossing in uw geval het beste resultaat voor de langere termijn geeft. Het is reden dat wij een garantie op waterdichtheid geven en 10 jaar garantie op onze producten en diensten. Vele klanten in Utrecht zijn al geholpen met een kelder waterdicht maken in Utrecht of met het verhelpen van een ander vochtprobleem.

Waarom kelderwaterdicht.nl?

Ruim 25 jaar ervaring met het verhelpen van allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, gratis inspectie voor exacte probleemvaststelling
Unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode met vloeistofinjectie
10 jaar garantie op onze producten en diensten

Monitoring van de grondwaterstand en de stroomrichting

De provincie Utrecht zorgt samen met de waterschappen en waterbeheerders voor schoon water en droge voeten. Daarnaast doet de gemeente Utrecht onderzoek naar de stand van het grondwater. Er worden samen met het waterschap en de provincie maatregelen genomen als het waterpeil te hoog of te laag is. Als het veel regent, kan het grondwater stijgen. Als het een periode droog is, daalt het grondwater. Bouwprojecten en blokkades in de afvoer van het water kunnen de hoogte van het grondwaterpeil ook beïnvloeden.

Utrecht heeft verspreid door de stad een uitgebreid meetnet van locaties, waar met peilbuizen de grondwaterstand en de grondwaterdruk onder de kleilaag worden gemeten. Het levert tevens informatie op over de stroomrichting van het grondwater. De gemeente Utrecht gebruikt de onderzoeksgegevens ook om oorzaken van grondwateroverlast op te sporen en oplossingen aan te dragen.

Vochtprobleem opgelost in Utrecht?

Wilt u dat Kelderwaterdicht.nl uw vochtprobleem oplost en uw kelder waterdicht maakt in Utrecht? Neem contact op voor een gratis inspectie, advies, een plan van aanpak en een scherpe prijsopgave.

Problemen door een te laag of hoog grondwaterpeil

Een lage grondwaterstand is schadelijk voor de houten funderingspalen van uw woning of bedrijfspand. Of als u helemaal geen funderingspalen heeft. Er komt dan namelijk zuurstof bij de palen, die door schimmelvorming gaan rotten. Daarnaast kan uw pand verzakken door het dalende grondwater, in combinatie met scheuren in het fundament en de muren. Laat Kelderwaterdicht.nl direct ingrijpen om ernstige problemen en torenhoge kosten te voorkomen.

Is er sprake van een te hoge grondwaterstand? Dan loopt u het risico dat uw kelder of souterrain onder water loopt en uw zompige tuin na regenval vol plassen komt te staan. U bent volgens de Waterwet ook zelf als woningeigenaar of erfpachter verantwoordelijk voor de grondwaterstand onder uw pand en bijbehorende tuin. Het Bouwbesluit 2012 meldt bovendien dat kelders die als verblijfsruimte worden benut vochtdicht zijn. Wees vochtproblemen voor en neem contact op met Kelderwaterdicht.nl voor vochtwering en vochtbestrijding met blijvend resultaat.

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Scroll naar top