Wilt u uw kelder waterdicht maken en een kelderafdichting laten uitvoeren, om kelderlekkage te voorkomen? Of wilt u uw kelder beter isoleren? Schakel de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in.

Onze experts maken uw souterrain of kelder vakkundig en snel waterdicht. In spoedgevallen nog op dezelfde dag. Wij bieden duurzame oplossingen op maat en geven een waterdichte garantie op een blijvend resultaat.

  • Ruim een kwarteeuw ervaring met allerhande vochtproblemen
  • Bij acute vochtproblemen spoedreparaties binnen 24 uur
  • Innovatieve behandelmethode, met bewezen beste resultaat
  • 10 jaar garantie op waterdichtheid van de kelderafdichting

Inspectie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In 4 stappen uw kelder waterdicht maken

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Muren injecteren

Het onder hoge druk injecteren van de muren met een unieke, zelf ontwikkelde vloeistof, die al 25 jaar bewezen resultaat tegen vochtproblemen geeft.

Vochtige keldermuren ontstaan door kelderlekkage

Beschermlaag

Het aanbrengen van een beschermlaag voor het verwijderen van al het vocht uit de muren. Op de extra beschermende laag kunnen saneerpleisters worden bevestigd.

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Saneerpleisters

Het in drie lagen aanbrengen van saneerpleisters ter vochtregulatie. Op deze wijze verdwijnt het vocht gelijkmatig uit de muur.

Een verliefd stel zit op de bank en lacht naar elkaar

Afronding

U geniet nu van een waterdichte kelder en hebt geen last meer van kelderlekkage!

Profiteer van de voordelen van een waterdichte kelder

Wij beschikken al 25 jaar over de expertise, ervaring, middelen en materialen voor de beste en meest duurzame vochtwering en afdichting van kelders, kruipruimtes en souterrains. Onze specialisten maken daarbij gebruik van een unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode die blijvende bescherming tegen vocht en schimmels biedt. Uw wanden en vloeren blijven waterdicht en voor vele jaren in uitstekende conditie.

  • Een gezondere leef- of werkomgeving
  • Blijvend lagere energiekosten
  • Extra opslagruimte, zonder gevaar van bederven of vochtschade
  • Waardestijging van uw woning of bedrijfspand

Van binnenuit uw kelder waterdicht maken

De specialisten van Kelderwaterdicht.nl maken uw betonnen of gemetselde kelder in de meeste gevallen van binnenuit waterdicht. Wij injecteren onder hoge druk de naden en constructiefouten die de lekkage veroorzaken. Daarnaast behandelen wij de vloer, om te voorkomen dat de lekkage zich verplaatst. Desgewenst kunnen wij meteen de wanden stuken, waarmee uw kelder weer voor lange tijd beschermd is.

Een door Kelderwaterdicht.nl van binnenuit geïnjecteerde muur van metselwerk neemt geen vocht meer op. De kelder droogt op. U heeft geen last meer van lekkage, schimmelvorming of muffe lucht. Deze innovatieve behandelmethode biedt echter nog meer voordelen. Bekijk hiernaast de video van Woon inspiraties.

Ons werkgebied

Kelderwaterdicht.nl is actief in heel Nederland. Heeft u vochtproblemen? Neem contact op voor een inspectie!

Twee bedrijfsbussen van Kelderwaterdicht.nl
Service monteur controleert de vloerverwarming

Van buitenaf uw kelder waterdicht maken

Het is in sommige gevallen een goede optie om van buitenaf uw kelder waterdicht te maken, bijvoorbeeld als de constructie vanwege (afdichtings)werkzaamheden nog open ligt. De specialisten van Kelderwaterdicht.nl kunnen de betonnen delen voorbehandelen en vervolgens bitumen of ISO fase III NANO aanbrengen. Deze speciale, krachtige stuclaag is op NANO-technologie gebaseerd en zorgt voor een duurzame afwerking en de beste bescherming.

Kelderwaterdicht.nl verhelpt in de meeste gevallen het vochtprobleem en de eventuele lekkage van binnenuit, aangezien een behandeling van buitenaf diverse nadelen met zich meebrengt. Waarom is een kelder afdichten vanaf de buitenkant niet altijd de beste oplossing?

Grondwater: de oorzaak?

Een hoog grondwaterpeil is een van de meest voorkomende oorzaken van een kelderlekkage. Door hevige en langdurige regenval kan het grondwater flink stijgen. Een verhoogde grondwaterstand kan ook een gevolg zijn van het inklinken van de bodem en de grondsoort. Zo laat klei minder water door dan zand. Wat de oorzaak ook is, u kunt door het grondwater last krijgen van optrekkend vocht in de kelder doordat water de kelder inkomt. Kelderwaterdicht.nl bestrijdt en verhelpt de vochtproblemen met duurzame vochtwering die uw kelder waterdicht maakt.

Optrekkend vocht in de muren als gevolg van grondwater

Wat onze klanten vertellen

4.5 gebaseerd op 10 recensies

Ook een opdracht voor ons?

Wacht niet te lang en vraag direct een inspectie aan of neem vrijblijvend contact op.

Inspectie aanvragenContact opnemen