fbpx

Kelderwaterdicht.nl

Kelder waterdicht maken

Wilt u uw kelder waterdicht maken en een kelderafdichting laten uitvoeren, om kelderlekkage te voorkomen? Of wilt u uw kelder beter isoleren? Schakel de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts maken uw souterrain of kelder vakkundig en snel waterdicht. In spoedgevallen nog op dezelfde dag. Wij bieden duurzame oplossingen op maat en geven een waterdichte garantie op een blijvend resultaat.   

Wat we voor u kunnen doen

Kelder waterdicht maken? Kelderwaterdicht.nl lost uw probleem op

Heeft u een vochtige kruipruimte of kelder, al dan niet met bijkomende lekkage? Roep meteen de hulp in van Kelderwaterdicht.nl.  Wij zijn uw deskundige partner bij vochtproblemen.

Ruim een kwarteeuw ervaring met allerhande vochtproblemen
Vrijblijvende, kosteloze kelderinspectie
Bij acute vochtproblemen spoedreparaties binnen 24 uur
Innovatieve behandelmethode, met bewezen beste resultaat
10 jaar garantie op waterdichtheid van de kelderafdichting

Wat onze klanten zeggen...

kelder waterdicht maken

In 4 stappen uw kelder waterdicht maken

Kelderwaterdicht.nl bewijst zich al meer dan 25 jaar als toonaangevende vochtweringspecialist. Wij zetten onze expertise in bij uiteenlopende panden. Van landelijke woningen en grachtenpanden in de stad tot winkels, kantoren en bedrijfspanden. Onze ervaren, toegewijde vakmensen maken gebruik van een speciale, zelf ontwikkelde behandelmethode, waarbij een unieke vloeistof in de muren wordt geïnjecteerd. Deze injectievloeistof geeft het beste bewezen resultaat. Het zorgt voor een blijvende bescherming tegen vocht in uw kelder of souterrain. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten als u vochtproblemen heeft. Wij lossen dit zo snel mogelijk op.

Geniet van de voordelen van uw muur of kelder waterdicht maken

Met uw kelder waterdicht laten maken door Kelderwaterdicht.nl voorkomt u problemen van lekkage, schimmelvorming en een muffe lucht in uw woning of bedrijfspand. Als uw kelder vochtig is, betaalt u zich blauw aan stookkosten. U kunt geen spullen of etenswaren opslaan, zonder het risico te lopen of beschadiging of bederven. Vocht of lekkage in de kelder is schadelijk voor uw gezondheid en kan tot allerlei lichamelijke klachten leiden. Laat daarom uw muren of kelder waterdicht maken en profiteer van alle voordelen.

Een gezondere leef- of werkomgeving
Blijvend lagere energiekosten
Extra opslagruimte, zonder gevaar van bederven of vochtschade
Waardestijging van uw woning of bedrijfspand

Hoe gaan we te werk met een kelder waterdicht maken

Hoe gaan wij te werk bij het kelder waterdicht maken?

Kelderwaterdicht.nl gaat voor blijvende oplossingen bij het waterdicht maken van uw kelder. Vochtproblemen worden niet voorkomen met het alleen plaatsen van nieuwe muren of prefab elementen. Het aanbrengen van saneerpleisters biedt vanwege de vaak hoge waterdruk ook geen duurzaam resultaat bij het voorkomen of verhelpen van vochtproblemen.

Alleen een injectie onder hoge druk geeft een blijvend resultaat bij uw kruipruimte of kelder waterdicht maken. Het plaatsen van nieuwe, vochtwerende wanden is alleen zinvol als u onze unieke injectievloeistof op alle naden en aansluitingen laat aanbrengen. Nieuwe wanden zijn bovendien een stuk duurder dan onze injectieoplossing met bewezen resultaat. Maak een afspraak en wij geven u deskundig en eerlijk advies.

Het injecteren van uw kelder

Er is maar één manier om uw kelder waterdicht te maken en dat is injecteren met de unieke vloeistof van Kelderwaterdicht.nl. In 4 stappen worden de muren van uw kelder onder hoge druk geïnjecteerd.  Onze zelf ontwikkelde producten voor kelderafdichting geven al 25 jaar zichtbaar en voelbaar resultaat.

Wilt u al het vocht uit uw kelder weren en 100% garantie op een waterdichte kelder? Dan kunnen wij na het injecteren en afdichten van uw kelder saneerpleister in drie lagen aanbrengen. Deze pleisters met vochtregulerend middel beschermen uw muren tegen opstijgend vocht, muurzouten en andere vochtproblemen. Het laatste vocht wordt gelijkmatig uit de wanden afgevoerd.

kelder wateridcht maken tegen vochtschade

Ook uw kelder waterdicht laten maken?

Kelderwaterdicht.nl biedt maatwerk voor elke kelder. Wilt u al het vocht uit uw kelder weren en 100% garantie op een waterdichte kelder? Neem contact met ons op voor een gratis inspectie.

Wat zijn de kosten?

De kosten van uw kelder waterdicht maken zijn onder meer afhankelijk van de constructie en opbouw van uw ondergrondse ruimte. De prijs wordt ook bepaald door de oppervlakte van uw kelder en de gekozen behandelmethode. Het is voordeliger om een betonnen kelder waterdicht te maken dan een gemetselde kelder.

Zelf de kosten berekenen voor kelder waterdicht maken?

Kelderwaterdicht.nl levert maatwerk. Geen situatie is gelijk. Dit geldt ook voor onze werkzaamheden. U kunt zelf eenvoudig de kosten berekenen van het waterdicht maken van uw kelder. Maak gebruik van onze online vochttest en u weet in een handomdraai wat u betaalt voor deskundige en effectieve vochtwering.

Vele keuzemogelijkheden voor doeltreffende kelderafdichting

Kelderwaterdicht.nl heeft voor vrijwel elk soort kelder een passende afdichting bij vochtproblemen. Van betonnen kelders tot gemetselde kelders. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Injecteren van watervoerende scheuren en lekkages, zowel binnen als buiten
Vloeistofinjectie met gebruikmaking van speciale injectieslangen
Reparatie van kelderlekkage
Minerale afdichtingsmortel voor de kelder
Bitumen afdichting voor uw kelderwaterdicht maken
Afdichten van leiding- en kabeldoorvoeren
Lagedrukinjectie als middel tegen optrekkend vocht
Grondinjectie en -stabilisatie

Onze vakspecialisten kunnen binnen één dag uw kelder stapsgewijs waterdicht maken. Wij laten het opstijgende vocht verdwijnen en wij verhelpen lekkages. Bent u benieuwd wat Kelderwaterdicht.nl allemaal voor u kan doen bij problemen met optrekkend vocht? Neem vandaag nog contact op voor een gratis kelderinspectie en ervaar hoe snel en deskundig wij elke lekkage verhelpen.

Van binnenuit uw kelder waterdicht maken

De specialisten van Kelderwaterdicht.nl maken uw betonnen of gemetselde kelder in de meeste gevallen van binnenuit waterdicht. Wij injecteren onder hoge druk de naden en constructiefouten die de lekkage veroorzaken. Daarnaast behandelen wij de vloer, om te voorkomen dat de lekkage zich verplaatst. Desgewenst kunnen wij meteen de wanden stuken, waarmee uw kelder weer voor lange tijd beschermd is.

Van buitenaf uw kelder waterdicht maken

Het is ook mogelijk om uw kelder van buitenaf waterdicht te maken. Deze werkwijze wordt minder vaak toegepast, omdat het arbeidsintensiever en duurder is dan vochtwering van binnenuit. Vaak moet eerst de grond en de betegeling worden verwijderd om de kelder waterdicht te kunnen maken. Kelderwaterdicht.nl biedt deze mogelijkheid met een integrale, volvlakkige membraaninjectie.

Waarom Kelderwaterdicht.nl inschakelen?

Kelderwaterdicht.nl beschikt over de kennis, ervaring, middelen en materialen om uw kelder waterdicht te maken. Onze specialisten weten al 25 jaar elk vochtprobleem met kelderlekkage te tackelen. U krijgt de garantie dat de lekkage op professionele en duurzame wijze wordt verholpen, zodat uw kruipruimte of kelder niet meer vol grondwater komt te staan.

Optrekkend vocht in de kelder

Optrekkend vocht in de kelder is een van de grootste vochtproblemen in huis of kantoor, met lekkage tot gevolg. Het regenwater trekt in de muren en de vloer. Wij maken uw kelder waterdicht en impregneren de muren, waarmee het probleem is opgelost.

Vochtprobleem in de kelder verhelpen?

Heeft u een vochtprobleem in de kelder en wilt u door Kelderwaterdicht.nl aan een vochtvrije kelder worden geholpen? Wij hebben alle expertise in huis en geven u 100% garantie op een waterdichte ondergrondse ruimte. Bel ons tussen 08:00 en 17:00 uur op (020 – 210 10 88) of stuur een e-mail naar info@kelderwaterdicht.nl.

kelder onderwater door lekkage

Veelgestelde vragen

Het injecteren met een speciale vloeistof door een expert geeft het beste bewezen resultaat. Het plaatsen van nieuwe wanden of het aanbrengen van saneerpleisters werkt in de meeste gevallen onvoldoende tegen hardnekkige vochtproblemen in de kelder.

De kosten zijn afhankelijk van de constructie en opbouw van uw ondergrondse ruimte, evenals van de oppervlakte van uw kelder en de gekozen behandelmethode. U kunt de kosten berekenen met onze online vochttest.

Optrekkend vocht is vaak verantwoordelijk voor kelderlekkage, waarbij regenwater in de muren en de vloer trekt.

De behandelduur van de kelder-ontvochtiging is afhankelijk van de soort lekkage. Een van onze specialisten stelt het probleem vast aan de hand van een kelderonderzoek via FaceTime. U weet hierdoor meteen wat het probleem is en welke oplossing voorhanden is.

Onze specialisaties

Vochtige vloeren
Vochtige muren
Doorslaand vocht
Schimmelvorming op de muren

Kelderwaterdicht.nl op tv

Kelderwaterdicht.nl voorkomt, bestrijdt en verhelpt allerhande vochtproblemen bij particulieren en bedrijven, (overheids)instellingen, VvE’s en bouw- en vastgoedbedrijven. Meer informatie? Bekijk eens de rechter video.

Vele gemeenten maken al jarenlang gebruik van onze innovatieve vochtoplossingen

Vocht of lekkage in uw kelder of souterrain?

Heeft u last van vocht en/of lekkage in uw kelder, kruipruimte of souterrain? Zijn de binnenmuren vochtig, is er sprake van schimmelvorming en ruikt u een vervelende, muffe lucht? Schakel direct de specialisten van Kelderwaterdicht.nl in. Onze experts verrichten een deskundige inspectie en ze lossen snel uw vochtprobleem op met passende vochtwering.

Bekijk onze tips

Tips
Rick

7 tips om uw kelder waterdicht te houden of te maken

3 minuten leestijd Wilt u voorkomen dat er vocht en lekkage in uw kelder of souterrain optreedt? Of heeft u al last van water en vochtproblemen in uw ondergrondse ruimte? Hier kunnen vele oorzaken voor zijn. De meest voorkomende aanleidingen van vocht of lekkage in de kelder zijn problemen met de afvoer, met de waterleidingen

Lees verder »
Mold and moisture buildup on wall of a modern house
Tips
Rick

De verwarming wat lager, maar vocht en schimmel in uw woning voorkomen

3 minuten leestijd De hoge gasprijs als gevolg van de oorlog in Oekraïne dwingt steeds meer mensen tot rigoureuze maatregelen. Zo besluiten sommige mensen uit kostenoogpunt om hun woning volledig van het gas af te sluiten, zonder dat zij een goed alternatief hebben voor verwarming of warm water. In een woning waarin niet of te

Lees verder »
Geschokte Vrouw Die Vorm Op Muur Bekijkt
Tips
Rick

De 6 meest gemaakte fouten bij het afdichten van een kelder

3 minuten leestijd De 6 meest gemaakte fouten bij het afdichten van een kelder Vocht in de kelder is een veelvoorkomend probleem bij woningen en bedrijfspanden. Aangezien de kelder zich geheel of gedeeltelijk onder de grond bevindt, is het risico op vochtproblemen groot. De kelder waterdicht maken biedt een duurzame oplossing tegen binnendringend grondvocht, water

Lees verder »
Scroll naar boven