Bij Kelderwaterdicht.nl zijn wij gespecialiseerd in het waterdicht maken van keldervloeren. Met ruim 25 jaar ervaring bieden wij de beste oplossingen voor vochtproblemen. Onze experts gebruiken een unieke aanpak die zorgt voor een duurzame afdichting van uw keldervloer. Dankzij onze bewezen methode blijft uw kelder langdurig droog en beschermd tegen vocht en schimmel. Vertrouw op ons om uw kelder veilig en waterdicht te houden!

  • Ruim een kwarteeuw ervaring met allerhande vochtproblemen
  • Bij acute vochtproblemen spoedreparaties binnen 24 uur
  • Innovatieve behandelmethode, met bewezen beste resultaat
  • 10 jaar garantie op waterdichtheid van de kelderafdichting

Inspectie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In 4 stappen uw kelder waterdicht maken

Kelder waterdicht maken

Muren injecteren

Het onder hoge druk injecteren van de muren met een unieke, zelf ontwikkelde vloeistof, die al 25 jaar bewezen resultaat tegen vochtproblemen geeft.

Beschermlaag

Het aanbrengen van een beschermlaag voor het verwijderen van al het vocht uit de muren. Op de extra beschermende laag kunnen saneerpleisters worden bevestigd.

Kelder waterdicht maken

Sneerpleisters

Het in drie lagen aanbrengen van saneerpleisters ter vochtregulatie. Op deze wijze verdwijnt het vocht gelijkmatig uit de muur.

Afronding

U geniet nu van een waterdichte kelder.

Profiteer van de voordelen van een waterdichte kelder

Bij Kelderwaterdicht.nl begrijpen we het belang van een waterdichte keldervloer. Met meer dan 25 jaar toonaangevende ervaring hebben we een bewezen staat van dienst in het aanpakken van vochtproblemen. Onze gespecialiseerde aanpak voor het waterdicht maken van keldervloeren garandeert resultaten die lang meegaan.

Onze deskundige vakmensen passen een unieke methode toe om uw keldervloer duurzaam af te dichten. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken kunnen we lekkages en vochtproblemen effectief tegengaan. Of het nu gaat om scheuren, naden of andere zwakke plekken, onze aanpak zorgt voor een solide barrière tegen indringend vocht.

  • Een gezondere leef- of werkomgeving
  • Blijvend lagere energiekosten
  • Extra opslagruimte, zonder gevaar van bederven of vochtschade
  • Waardestijging van uw woning of bedrijfspand

Ons werkgebied

Kelderwaterdicht.nl is actief in heel Nederland. Wij verhelpen vochtproblemen in onder meer Delft, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Hilversum en Scheveningen. Heeft u vochtproblemen? Neem gelijk contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging.

kelder waterdicht maken bus

Wat onze klanten vertellen

5 gebaseerd op 25 recensies

Ook een opdracht voor ons?

Wacht niet te lang en vraag direct een inspectie aan of neem vrijblijvend contact op.

Inspectie aanvragenContact opnemen