Wilt u professionele kelderdichting laten uitvoeren om problemen zoals kelderlekkage te vermijden? Of overweegt u om uw souterrain of kelder te verbeteren qua isolatie? Kies dan voor de deskundigen van Kelderwaterdicht.nl.

Onze experts maken uw souterrain of kelder vakkundig en snel waterdicht. In spoedgevallen nog op dezelfde dag. Wij bieden duurzame oplossingen op maat en geven een waterdichte garantie op een blijvend resultaat.

  • Ruim een kwarteeuw ervaring met allerhande vochtproblemen
  • Bij acute vochtproblemen spoedreparaties binnen 24 uur
  • Innovatieve behandelmethode, met bewezen beste resultaat
  • 10 jaar garantie op waterdichtheid van de kelderafdichting

Inspectie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In 4 stappen uw kelder waterdicht maken

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Muren injecteren

Het onder hoge druk injecteren van de muren met een unieke, zelf ontwikkelde vloeistof, die al 25 jaar bewezen resultaat tegen vochtproblemen geeft.

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Beschermlaag

Het aanbrengen van een beschermlaag voor het verwijderen van al het vocht uit de muren. Op de extra beschermende laag kunnen saneerpleisters worden bevestigd.

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Sneerpleisters

Het in drie lagen aanbrengen van saneerpleisters ter vochtregulatie. Op deze wijze verdwijnt het vocht gelijkmatig uit de muur.

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Afronding

U geniet nu van een waterdichte kelder.

Profiteer van de voordelen van een waterdichte kelder

Wij beschikken al 25 jaar over de expertise, ervaring, middelen en materialen voor de beste en meest duurzame vochtwering en afdichting van kelders, kruipruimtes en souterrains. Onze specialisten maken daarbij gebruik van een unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode die blijvende bescherming tegen vocht en schimmels biedt. Uw wanden en vloeren blijven waterdicht en voor vele jaren in uitstekende conditie.

  • Een gezondere leef- of werkomgeving
  • Blijvend lagere energiekosten
  • Extra opslagruimte, zonder gevaar van bederven of vochtschade
  • Waardestijging van uw woning of bedrijfspand

Bekuiping kelder: lekkageproblemen bestrijden

Bekuiping van de kelder is een effectieve methode om lekkage te bestrijden en de kelder volledig waterdicht te maken. Bij bekuiping wordt er een waterdichte cementmortel aangebracht op de wanden en vloeren van de kelder. Deze cementlaag vormt een beschermende barrière tegen lekkages, voorkomt waterinfiltratie en versterkt de structuur van de keldermuren. Bekuiping is een geschikte oplossing voor verschillende soorten lekkageproblemen en zorgt voor een duurzame en waterdichte kelder.

Kelderafdichting binnenzijde

Kelderafdichting aan de binnenzijde is een doeltreffende benadering om lekkageproblemen te bestrijden zonder ingrijpende veranderingen aan de buitenkant van het gebouw. Met deze methode worden waterdichte coatings en afdichtingsmaterialen aangebracht op de binnenmuren en vloeren van de kelder. Door deze beschermende lagen wordt ongewenst water buitengehouden, waardoor uw kelder weer droog en bruikbaar wordt. Onze specialisten begrijpen de unieke uitdagingen van kelderafdichting aan de binnenzijde en bieden op maat gemaakte oplossingen om uw kelder effectief te beschermen.

Kelderafdichting buitenzijde

Kelderafdichting aan de buitenzijde is een grondige aanpak om lekkageproblemen bij de bron aan de buitenkant van het gebouw aan te pakken. Bij deze methode worden er waterdichte membranen en afdichtingsmaterialen aangebracht aan de buitenkant van de keldermuren, waardoor water geen kans krijgt om binnen te dringen. Deze aanpak is effectief voor het voorkomen van grondwaterinfiltratie en het beschermen van de kelder tegen externe waterbronnen. Onze ervaren teams zijn gespecialiseerd in kelderafdichting aan de buitenzijde en zorgen voor een duurzame oplossing die de structurele integriteit van uw kelder behoudt.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij met precisie en vakmanschap lekkageproblemen aanpakken aan de binnen- én buitenkant van uw kelder.

Ons werkgebied

Kelderwaterdicht.nl is actief in heel Nederland. Wij verhelpen vochtproblemen in onder meer Delft, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Hilversum en Scheveningen. Heeft u vochtproblemen? Neem gelijk contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging.

Twee bedrijfsbussen van Kelderwaterdicht.nl

Wat onze klanten vertellen

4.5 gebaseerd op 10 recensies

Ook een opdracht voor ons?

Wacht niet te lang en vraag direct een inspectie aan of neem vrijblijvend contact op.

Inspectie aanvragenContact opnemen