Wilt u blijvend af van optrekkend vocht? Laat uw muren injecteren door de ervaren specialisten van Kelderwaterdicht.nl. Wij gebruiken al ruim 25 jaar een unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode, waarbij een vloeistof of gel in de muur wordt geïnjecteerd. Het zorgt voor permanente bescherming tegen vocht en schimmels. Profiteer van de kennis, kunde en service van Kelderwaterdicht.nl.

  • Ruim een kwarteeuw ervaring met allerhande vochtproblemen
  • Bij acute vochtproblemen spoedreparaties binnen 24 uur
  • Innovatieve behandelmethode, met bewezen beste resultaat
  • 10 jaar garantie op waterdichtheid van de kelderafdichting

Inspectie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In 4 stappen uw kelder waterdicht maken

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Muren injecteren

Het onder hoge druk injecteren van de muren met een unieke, zelf ontwikkelde vloeistof, die al 25 jaar bewezen resultaat tegen vochtproblemen geeft.

Vochtige keldermuren ontstaan door kelderlekkage

Beschermlaag

Het aanbrengen van een beschermlaag voor het verwijderen van al het vocht uit de muren. Op de extra beschermende laag kunnen saneerpleisters worden bevestigd.

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Saneerpleisters

Het in drie lagen aanbrengen van saneerpleisters ter vochtregulatie. Op deze wijze verdwijnt het vocht gelijkmatig uit de muur.

Een verliefd stel zit op de bank en lacht naar elkaar

Afronding

U geniet nu van een waterdichte kelder.

Vele redenen om uw muren te laten injecteren

Denkt u kenmerken van optrekkend vocht in uw woning te zien? Dan wordt het de hoogste tijd om uw muren te laten injecteren. Het vochtprobleem is gemakkelijk te zien, te voelen en te ruiken.

  • Vochtkringen en vlekken op de muur en loslatend behang, verf of sauswerk
  • Achteruitgang van de luchtwegen
  • Onaangename, muffe geur
  • Schade aan de bouwconstructie

Ons werkgebied

Kelderwaterdicht.nl is actief in heel Nederland. Wij verhelpen vochtproblemen in onder meer Delft, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Hilversum en Scheveningen. Heeft u vochtproblemen? Neem gelijk contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging.

Twee bedrijfsbussen van Kelderwaterdicht.nl

Heldere werkwijze bij het injecteren van optrekkend vocht

Wat zijn de kosten van muren injecteren?

ls u last heeft van optrekkend vocht in uw woning, is het van groot belang om uw muren te laten injecteren. Een van de experts van Kelderwaterdicht.nl verricht een deskundige, gratis inspectie om de exacte oorzaak van het vochtprobleem vast te stellen. Op basis van een rapportage wordt beoordeeld of de muren moeten worden geïnjecteerd, of dat een alternatieve behandeling mogelijk of wenselijk is. U ontvangt vooraf een kostenraming, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij volgen een duidelijk stappenplan en lossen het probleem van opstijgend vocht normaliter binnen 24 uur op.

De kosten van het injecteren van de muren zijn afhankelijk van verschillende factoren. Specifiek de dikte en oppervlakte van de te behandelen muur, de al ontstane schade door het opstijgende vocht en de te gebruiken materialen als de soort vloeistof. Wilt u vooraf een reële kostenraming voor uw specifieke situatie? Vraag nu telefonisch (020 – 210 10 88) of per e-mail (info@kelderwaterdicht.nl) een vrijblijvende, kosteloze inspectie aan.

Vocht in muren behandelen met muurinjecties

Het behandelen van vochtige muren is essentieel om de betrouwbaarheid en waarde van uw woning te behouden én om de gezondheid van uw gezin te beschermen. Vochtige muren kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals opstijgend vocht, lekkages of condensatieproblemen.

De muren injecteren met muurinjecties is een effectieve methode om vochtproblemen in uw woning aan te pakken en te voorkomen. Met muurinjecties wordt er een waterdichte gel of vloeistof geïnjecteerd in de muren, waardoor een ondoordringbare barrière ontstaat tegen vocht. Onze specialisten zijn getraind in het diagnosticeren van de oorzaak van vochtige muren en zorgen voor droge muren, waardoor u blijvend beschermd bent tegen vocht en schimmels. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen en uw vochtproblemen professioneel te laten behandelen.

Muur injecteren tegen vocht: ervaringen

Muur injecteren tegen vocht is een bewezen methode om vochtproblemen duurzaam op te lossen. Onze klanten hebben positieve ervaringen met onze muurinjectiediensten, waarbij we hoogwaardige injectiematerialen gebruiken om een waterdichte barrière te creëren in de muren van uw woning. Deze aanpak voorkomt effectief de aantrekking van vocht en beschermt uw muren tegen schimmels en andere vochtgerelateerde problemen.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we streven ernaar om elke klant te voorzien van professionele service en blijvende oplossingen voor de vochtproblemen. Lees de ervaringen van onze tevreden klanten en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Wat onze klanten vertellen

4.5 gebaseerd op 10 recensies

Ook een opdracht voor ons?

Wacht niet te lang en vraag direct een inspectie aan of neem vrijblijvend contact op.

Inspectie aanvragenContact opnemen