Het souterrain is een waardevolle extra ruimte in uw huis, wat voor verschillende doeleinden ingezet kan worden. Het souterrain waterdicht maken is essentieel om te voorkomen dat vocht en water uw ruimte beschadigen. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat uw souterrain droog en comfortabel blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Om het souterrain waterdicht te maken, beginnen wij met een grondige inspectie van uw souterrain. Onze experts identificeren mogelijke zwakke punten, zoals scheuren in muren en vloeren, slechte afdichtingen rond ramen en deuren, en problemen met de afwatering. Op basis van deze inspectie, bieden wij een duurzame oplossing op maat en afgestemd op de specifieke behoeften van uw woning.

  • Ruim een kwarteeuw ervaring met allerhande vochtproblemen
  • Bij acute vochtproblemen spoedreparaties binnen 24 uur
  • Innovatieve behandelmethode, met bewezen beste resultaat
  • 10 jaar garantie op waterdichtheid van de kelderafdichting

Inspectie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In 4 stappen uw souterrain waterdicht maken

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Muren injecteren

Het onder hoge druk injecteren van de muren met een unieke, zelf ontwikkelde vloeistof, die al 25 jaar bewezen resultaat tegen vochtproblemen geeft.

Vochtige keldermuren ontstaan door kelderlekkage

Beschermlaag

Het aanbrengen van een beschermlaag voor het verwijderen van al het vocht uit de muren. Op de extra beschermende laag kunnen saneerpleisters worden bevestigd.

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Saneerpleisters

Het in drie lagen aanbrengen van saneerpleisters ter vochtregulatie. Op deze wijze verdwijnt het vocht gelijkmatig uit de muur.

Een verliefd stel zit op de bank en lacht naar elkaar

Afronding

U geniet nu van een waterdichte kelder en hebt geen last meer van kelderlekkage!

Lekkage souterrain

Lekkage in het souterrain kan allerlei problemen veroorzaken, van schimmelgroei tot structurele schade. Het is belangrijk om lekkages snel en effectief aan te pakken. Wij hebben jarenlange ervaring met het opsporen en verhelpen van lekkages in uw souterrain, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over wateroverlast.

Om lekkages te voorkomen, is het cruciaal om de oorzaak te identificeren. Vaak zijn lekkages het gevolg van externe waterdruk, kapotte leidingen of slechte bouwmaterialen. Onze specialisten gebruiken geavanceerde detectietechnieken om verborgen lekken op te sporen. Na het vaststellen van de oorzaak van de lekkage, gaan wij aan de slag met het waterdicht maken van uw souterrain. Onze specialisten maken daarbij gebruik van een unieke, zelf ontwikkelde behandelmethode die blijvende bescherming tegen vocht en schimmels biedt. Uiteraard adviseren we over preventieve maatregelen om toekomstige lekkages te voorkomen.

  • Een gezondere leef- of werkomgeving
  • Blijvend lagere energiekosten
  • Extra opslagruimte, zonder gevaar van bederven of vochtschade
  • Waardestijging van uw woning of bedrijfspand

Souterrain vochtvrij maken

Vocht kan op verschillende manieren uw souterrain binnendringen, bijvoorbeeld door grondvocht of lekkages. Het souterrain vochtvrij maken is cruciaal voor een gezonde, leefbare en duurzame ruimte.

De specialisten van Kelderwaterdicht.nl maken uw betonnen of gemetselde souterrain in de meeste gevallen van binnenuit waterdicht. Wij injecteren onder hoge druk de naden en constructiefouten die de lekkage veroorzaken. Daarnaast behandelen wij de vloer, om te voorkomen dat de lekkage zich verplaatst. Desgewenst kunnen wij meteen de wanden stuken, waarmee uw kelder weer voor lange tijd beschermd is.

Het is in sommige gevallen een goede optie om van buitenaf uw souterrain waterdicht te maken, bijvoorbeeld als de constructie vanwege (afdichtings)werkzaamheden nog openligt. De specialisten van Kelderwaterdicht.nl kunnen de betonnen delen voorbehandelen en vervolgens bitumen of ISO fase III NANO aanbrengen. Deze speciale, krachtige stuclaag is op NANO-technologie gebaseerd en zorgt voor een duurzame afwerking en de beste bescherming.

Wat ook de beste behandelmethode is: onze aanpak is altijd op maat, zodat we de beste oplossing bieden voor uw specifieke situatie. Bekijk hiernaast de video van Woon inspiraties.

Ons werkgebied

Kelderwaterdicht.nl is actief in heel Nederland. Heeft u vochtproblemen? Neem contact op voor een inspectie!

Twee bedrijfsbussen van Kelderwaterdicht.nl
Optrekkend vocht in de muren als gevolg van grondwater

Grondwater in souterrain

Een veelvoorkomend probleem is de aanwezigheid van grondwater in het souterrain. Dit kan leiden tot ernstige schade en overlast.

De vakmensen van Kelderwaterdicht.nl ontdekken binnen korte tijd wat de oorzaak van de lekkage in de kelder is, bijvoorbeeld een lekkende leiding of optrekkend vocht. Een van onze gecertificeerde, ervaren specialisten inspecteert de kelder. U krijgt een uitgebreide rapportage, inclusief advies over de beste oplossing om de kelderlekkage te verhelpen.

Wij bieden oplossingen om grondwater effectief buiten uw souterrain te houden. Door preventieve maatregelen te nemen, kunt u uw souterrain beschermen tegen de dreiging van grondwater.

Water in souterrain

Of het nu door regen, lekkages of grondwater komt, water in het souterrain kan grote problemen veroorzaken. Onze gespecialiseerde vakmensen zorgen ervoor dat waterproblemen snel en grondig worden aangepakt. Van detectie tot reparatie en preventie, wij zorgen ervoor dat uw souterrain droog blijft en beschermd is tegen toekomstige wateroverlast.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw souterrain te laten inspecteren en een plan op maat te laten maken voor het waterdicht maken van uw ruimte. Zo kunt u met een gerust hart genieten van een droge en comfortabele extra leefruimte in uw huis.

Met water ondergelopen kelder, waardoor de wasmachine, de droger en de strijkplank deels in het water staan

Wat onze klanten vertellen

4.5 gebaseerd op 10 recensies

Recente artikelen

Meer artikelen

Link
Emmers staan opgestapeld in een met water ondergelopen kelder

7 tips om uw kelder waterdicht te houden of te maken

5 min. leestijd

Link

De 6 meest gemaakte fouten bij het afdichten van een kelder

5 min. leestijd

Link
Schimmel en waterschade in betonnen wand, waardoor de wand langzaamaan afbrokkelt

De verwarming wat lager, maar vocht en schimmel in uw woning voorkomen

5 min. leestijd


Meer artikelen

Ook een opdracht voor ons?

Wacht niet te lang en vraag direct een inspectie aan of neem vrijblijvend contact op.

Inspectie aanvragenContact opnemen