Heeft u te kampen met kelderlekkage of lekkage in uw soutterain? Aarzel geen moment en neem direct contact op met de specialisten van Kelderwaterdicht.nl. Wij stellen aan de hand van een deskundige inspectie van de constructie en het fundament de exacte oorzaak van het vochtprobleem vast, zodat wij tot een gerichte oplossing komen. Wij brengen de te verrichten handelingen in kaart voor het beste resultaat voor de korte én lange termijn, tegen de scherpste prijs.

  • Ruim een kwarteeuw ervaring met allerhande vochtproblemen
  • Bij acute vochtproblemen spoedreparaties binnen 24 uur
  • Innovatieve behandelmethode, met bewezen beste resultaat
  • 10 jaar garantie op waterdichtheid van de kelderafdichting

Inspectie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In 4 stappen uw kelder waterdicht maken

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Muren injecteren

Het onder hoge druk injecteren van de muren met een unieke, zelf ontwikkelde vloeistof, die al 25 jaar bewezen resultaat tegen vochtproblemen geeft.

Vochtige keldermuren ontstaan door kelderlekkage

Beschermlaag

Het aanbrengen van een beschermlaag voor het verwijderen van al het vocht uit de muren. Op de extra beschermende laag kunnen saneerpleisters worden bevestigd.

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Saneerpleisters

Het in drie lagen aanbrengen van saneerpleisters ter vochtregulatie. Op deze wijze verdwijnt het vocht gelijkmatig uit de muur.

Een verliefd stel zit op de bank en lacht naar elkaar

Afronding

U geniet nu van een waterdichte kelder.

10 jaar garantie op onze als beste geteste producten en diensten

Kelderwaterdicht.nl beschikt al ruim 25 jaar over de kennis, ervaring, middelen en materialen voor het verhelpen van vocht en lekkage in kelders, kruipruimtes en souterrains. Wij leveren de hoogste kwaliteit en maken gebruik van onze unieke, zelf ontwikkelde producten en behandelmethodes. Onze vochtweringsproducten zijn als beste getest. U krijgt 10 jaar garantie op onze werkzaamheden, inclusief een garantiecertificaat.

  • Een gezondere leef- of werkomgeving
  • Blijvend lagere energiekosten
  • Extra opslagruimte, zonder gevaar van bederven of vochtschade
  • Waardestijging van uw woning of bedrijfspand

Ons werkgebied

Kelderwaterdicht.nl is actief in heel Nederland. Wij verhelpen vochtproblemen in onder meer Delft, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Hilversum en Scheveningen. Heeft u vochtproblemen? Neem gelijk contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging.

Twee bedrijfsbussen van Kelderwaterdicht.nl
Natte keldervoer en vocht in de muren als gevolg van een kelderlekkage

Kelderlekkage door waterleiding, afvoerbuis, grondvocht of zware regenval

Ronde kringen op de muur en plassen in de kelder. Het zijn eenvoudig zichtbare aanwijzingen van een kelderlekkage. Meestal bevindt het lek zich in de waterleiding of de afvoerbuizen. Beide zitten echter verstopt achter een muur, waardoor de lekkage vaak niet direct wordt opgemerkt. Heeft u een vermoeden van lekkage in uw kelder? Schakel direct de experts van Kelderwaterdicht.nl in, die snel de oorzaak achterhalen en het vochtprobleem verhelpen.

Kelderlekkage kan ook ontstaan door grondvocht of zware regenval. Het gevolg is dat de riolering de hoeveelheid water niet aankan en de kelder vol water stroomt. Als de vochtweerbaarheid van de buitenmuur of vloer niet meer in orde is, ontstaat er ernstige schade. Dit risico is het grootst bij huizen van vóór het bouwjaar 1990.

De vakmensen van Kelderwaterdicht.nl ontdekken binnen korte tijd wat de oorzaak van de lekkage in de kelder is, bijvoorbeeld een lekkende leiding of optrekkend vocht. Een van onze gecertificeerde, ervaren specialisten inspecteert de kelder. U krijgt een uitgebreide rapportage, inclusief advies over de beste oplossing om de kelder lekkage te verhelpen.

Waterlek kelder

Een waterlek in de kelder kan leiden tot ernstige schade aan uw woning en eigendommen. Het is belangrijk om de bron van het lek zo snel mogelijk te identificeren en te verhelpen om verdere complicaties te voorkomen. Een waterlek kan verschillende oorzaken hebben, zoals scheuren in de keldermuren, lekkende leidingen of problemen met de waterafvoer rondom uw woning. Het zelf proberen op te sporen en repareren van een waterlek in de kelder kan een uitdagende en tijdrovende taak zijn, met mogelijk onvolledige resultaten. Om ervoor te zorgen dat het lek grondig en effectief wordt gerepareerd, komen wij graag langs om de oorzaak van het lek vast te stellen. Onze ervaren specialisten beschikken over de kennis, tools en technieken om een waterlek in de kelder snel en efficiënt te repareren, waardoor verdere schade wordt voorkomen.

Kelder: lekkage repareren

Het repareren van een lekkage in de kelder vereist een nauwkeurige inspectie en professionele aanpak. Onze experts zijn getraind in het identificeren van verschillende soorten kelderlekken en realiseren op maat gemaakte oplossingen voor een effectieve reparatie. Of het nu gaat om het afdichten van scheuren, het repareren van lekkende leidingen, of het verbeteren van de waterafvoer rondom uw woning, wij zorgen voor een grondige en duurzame oplossing. Het zelf proberen te repareren van een kelderlekkage kan leiden tot onvolledige resultaten en verdere schade aan uw woning. Door een afspraak met ons in te plannen, kunt u rekenen op onze expertise en ervaring om uw kelderlekkage snel en efficiënt te repareren. Zo geniet u binnen de kortste keren weer van een droge en veilige woning.

Wat onze klanten vertellen

4.5 gebaseerd op 10 recensies

Ook een opdracht voor ons?

Wacht niet te lang en vraag direct een inspectie aan of neem vrijblijvend contact op.

Inspectie aanvragenContact opnemen