Heeft u last van een vochtige kelder? Kelderwaterdicht.nl heeft dé oplossing. Met ruim 25 jaar expertise bieden we effectieve methoden om uw kelder waterdicht te maken. Voorkom vochtproblemen en schimmelvorming. Kies voor een blijvende oplossing met onze bewezen aanpak en geniet van een droge en gezonde kelder.

Ontdek de oplossing voor uw vochtige kelder bij Kelderwaterdicht.nl. Met onze 25+ jaar ervaring maken we uw kelder waterdicht en bestrijden we vochtproblemen grondig. Laat vocht en schimmel geen kans meer krijgen. Kies voor een duurzame en doeltreffende aanpak die uw kelder weer droog en gezond maakt.

  • Ruim een kwarteeuw ervaring met allerhande vochtproblemen
  • Bij acute vochtproblemen spoedreparaties binnen 24 uur
  • Innovatieve behandelmethode, met bewezen beste resultaat
  • 10 jaar garantie op waterdichtheid van de kelderafdichting

Inspectie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In 4 stappen uw kelder waterdicht maken

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Muren injecteren

Het onder hoge druk injecteren van de muren met een unieke, zelf ontwikkelde vloeistof, die al 25 jaar bewezen resultaat tegen vochtproblemen geeft.

Vochtige keldermuren ontstaan door kelderlekkage

Beschermlaag

Het aanbrengen van een beschermlaag voor het verwijderen van al het vocht uit de muren. Op de extra beschermende laag kunnen saneerpleisters worden bevestigd.

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Saneerpleisters

Het in drie lagen aanbrengen van saneerpleisters ter vochtregulatie. Op deze wijze verdwijnt het vocht gelijkmatig uit de muur.

Een verliefd stel zit op de bank en lacht naar elkaar

Afronding

U geniet nu van een waterdichte kelder.

Profiteer van de voordelen van een waterdichte kelder

Kelderwaterdicht.nl biedt de perfecte oplossing voor uw vochtige kelder. Met meer dan 25 jaar aan ervaring zijn wij dé experts in het waterdicht maken van kelders. Heeft u te maken met vochtproblemen en schimmelvorming? Onze bewezen aanpak, gebaseerd op geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen, zorgt voor een langdurige afdichting van uw kelder.

Voorkom verdere schade aan uw woning en gezondheid door tijdig in te grijpen. Onze specialisten begrijpen de complexiteit van vochtproblemen en richten zich op een blijvende oplossing. Door uw kelder waterdicht te maken, creëren we een gezonde leefomgeving en behouden we de structurele integriteit van uw woning.

  • Een gezondere leef- of werkomgeving
  • Blijvend lagere energiekosten
  • Extra opslagruimte, zonder gevaar van bederven of vochtschade
  • Waardestijging van uw woning of bedrijfspand

Vocht in kelder zelf bestrijden? Wees voorzichtig!

Het zelf bestrijden van lekkage in de kelder kan een verleidelijke optie lijken, maar het is belangrijk om te beseffen dat dit een lastig en tijdrovend proces is. Lekkageproblemen hebben vaak diepere oorzaken en vereisen een grondige aanpak om effectief te worden opgelost. Het gebruik van doe-het-zelfmethoden leidt veelal tot tijdelijke oplossingen en daardoor verdere schade aan uw kelder. Het is essentieel om te begrijpen dat een professionele aanpak met gespecialiseerde kennis en apparatuur noodzakelijk is voor duurzame resultaten. Door een afspraak met ons in te plannen, kunt u rekenen op onze expertise en ervaring om de lekkage effectief en efficiënt op te lossen, waardoor verdere schade wordt voorkomen.

Vochtige kelder behandelen

Een lekkende kelder behandelen is een cruciale stap om de kwaliteit van uw woning te behouden. Onze specialisten voeren grondige inspecties uit om de oorzaken van het vochtprobleem nauwkeurig vast te stellen. Voor elk probleem bieden wij een effectieve en op maat gemaakte behandeling voor uw kelder. Van waterdichte coatings tot geavanceerde afdichtingstechnieken, wij zorgen ervoor dat uw kelder blijvend beschermd wordt tegen lekkage.

Kelder vochtwerend maken

Het lekdicht maken van de kelder is een investering in de duurzaamheid en levensduur van uw woning. Onze unieke en bewezen aanpak omvat niet alleen het behandelen van bestaande lekkageproblemen, maar ook het nemen van preventieve maatregelen om toekomstige problemen te voorkomen. Voor het aanpakken en voorkomen van alle lekkages in de kelder of het souterrain bieden wij een professionele en duurzame aanpak, zodat uw kelder droog en leefbaar blijft.

Ons werkgebied

Kelderwaterdicht.nl is actief in heel Nederland. Wij verhelpen vochtproblemen in onder meer Delft, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Hilversum en Scheveningen. Heeft u vochtproblemen? Neem gelijk contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging.

Twee bedrijfsbussen van Kelderwaterdicht.nl

Wat onze klanten vertellen

4.5 gebaseerd op 10 recensies

Ook een opdracht voor ons?

Wacht niet te lang en vraag direct een inspectie aan of neem vrijblijvend contact op.

Inspectie aanvragenContact opnemen