Heeft u last van een vochtige kelder? Kelderwaterdicht.nl heeft dé oplossing. Met ruim 25 jaar expertise bieden we effectieve methoden om uw kelder waterdicht te maken. Voorkom vochtproblemen en schimmelvorming. Kies voor een blijvende oplossing met onze bewezen aanpak en geniet van een droge en gezonde kelder.

Ontdek de oplossing voor uw vochtige kelder bij Kelderwaterdicht.nl. Met onze 25+ jaar ervaring maken we uw kelder waterdicht en bestrijden we vochtproblemen grondig. Laat vocht en schimmel geen kans meer krijgen. Kies voor een duurzame en doeltreffende aanpak die uw kelder weer droog en gezond maakt.

  • Ruim een kwarteeuw ervaring met allerhande vochtproblemen
  • Bij acute vochtproblemen spoedreparaties binnen 24 uur
  • Innovatieve behandelmethode, met bewezen beste resultaat
  • 10 jaar garantie op waterdichtheid van de kelderafdichting

Inspectie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In 4 stappen uw kelder waterdicht maken

Kelder waterdicht maken

Muren injecteren

Het onder hoge druk injecteren van de muren met een unieke, zelf ontwikkelde vloeistof, die al 25 jaar bewezen resultaat tegen vochtproblemen geeft.

Beschermlaag

Het aanbrengen van een beschermlaag voor het verwijderen van al het vocht uit de muren. Op de extra beschermende laag kunnen saneerpleisters worden bevestigd.

Kelder waterdicht maken

Saneerpleisters

Het in drie lagen aanbrengen van saneerpleisters ter vochtregulatie. Op deze wijze verdwijnt het vocht gelijkmatig uit de muur.

Afronding

U geniet nu van een waterdichte kelder.

Profiteer van de voordelen van een waterdichte kelder

Kelderwaterdicht.nl biedt de perfecte oplossing voor uw vochtige kelder. Met meer dan 25 jaar aan ervaring zijn wij dé experts in het waterdicht maken van kelders. Heeft u te maken met vochtproblemen en schimmelvorming? Onze bewezen aanpak, gebaseerd op geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen, zorgt voor een langdurige afdichting van uw kelder.

Voorkom verdere schade aan uw woning en gezondheid door tijdig in te grijpen. Onze specialisten begrijpen de complexiteit van vochtproblemen en richten zich op een blijvende oplossing. Door uw kelder waterdicht te maken, creëren we een gezonde leefomgeving en behouden we de structurele integriteit van uw woning.

  • Een gezondere leef- of werkomgeving
  • Blijvend lagere energiekosten
  • Extra opslagruimte, zonder gevaar van bederven of vochtschade
  • Waardestijging van uw woning of bedrijfspand

Ons werkgebied

Kelderwaterdicht.nl is actief in heel Nederland. Wij verhelpen vochtproblemen in onder meer Delft, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Hilversum en Scheveningen. Heeft u vochtproblemen? Neem gelijk contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging.

kelder waterdicht maken bus

Wat onze klanten vertellen

5 gebaseerd op 25 recensies

Ook een opdracht voor ons?

Wacht niet te lang en vraag direct een inspectie aan of neem vrijblijvend contact op.

Inspectie aanvragenContact opnemen