Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dé experts in vochtwering en afdichting van kelders, kruipruimtes en souterrains. Onze unieke behandelmethode, ontwikkeld door onze specialisten, garandeert blijvende bescherming tegen vocht en schimmels. Uw keldermuren en vloeren blijven waterdicht en in uitstekende staat. Onze snelle en professionele aanpak zorgt voor duurzame oplossingen op maat, met een waterdichte garantie. Bij lekkage behandelen we de naden en constructiefouten onder hoge druk van binnenuit. Uw kelder wordt ook behandeld voor langdurige bescherming.

  • Ruim een kwarteeuw ervaring met allerhande vochtproblemen
  • Bij acute vochtproblemen spoedreparaties binnen 24 uur
  • Innovatieve behandelmethode, met bewezen beste resultaat
  • 10 jaar garantie op waterdichtheid van de kelderafdichting

Inspectie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In 4 stappen uw kelder waterdicht maken

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Muren injecteren

Het onder hoge druk injecteren van de muren met een unieke, zelf ontwikkelde vloeistof, die al 25 jaar bewezen resultaat tegen vochtproblemen geeft.

Vochtige keldermuren ontstaan door kelderlekkage

Beschermlaag

Het aanbrengen van een beschermlaag voor het verwijderen van al het vocht uit de muren. Op de extra beschermende laag kunnen saneerpleisters worden bevestigd.

Vochtplekken in de betonnen keldervloer en keldermuur

Saneerpleisters

Het in drie lagen aanbrengen van saneerpleisters ter vochtregulatie. Op deze wijze verdwijnt het vocht gelijkmatig uit de muur.

Een verliefd stel zit op de bank en lacht naar elkaar

Afronding

U geniet nu van een waterdichte kelder.

Keldermuren waterdicht maken: onze doeltreffende methode

In geval van spoed staan onze experts paraat, zelfs voor een snelle interventie op dezelfde dag. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel en doeltreffend te handelen. Onze oplossingen zijn altijd op maat gemaakt, met een waterdichte garantie die blijvende resultaten waarborgt.

Meestal richten we ons op het van binnenuit waterdicht maken van betonnen of gemetselde kelders. Met behulp van geavanceerde injectietechnieken onder hoge druk, behandelen we nauwkeurig de naden en constructiefouten die lekkages veroorzaken. Maar daar blijft het niet bij: we zorgen er ook voor dat uw vloer vakkundig behandeld wordt, om eventuele verplaatsing van lekkages te voorkomen. Als kers op de taart bieden we de mogelijkheid om uw keldermuren meteen te stuken, wat de duurzame bescherming van uw kelder nog verder versterkt.

  • Een gezondere leef- of werkomgeving
  • Blijvend lagere energiekosten
  • Extra opslagruimte, zonder gevaar van bederven of vochtschade
  • Waardestijging van uw woning of bedrijfspand

De gevolgen van vochtige keldermuren

Vochtige keldermuren vormen niet alleen een esthetisch probleem, maar kunnen ook leiden tot serieuze gezondheids- en structurele kwesties. Zo kan schimmelgroei leiden tot ademhalingsproblemen, allergieën en andere gezondheidsproblemen. Het continue contact met vocht zorgt ervoor dat beton afbrokkelt en roestvorming plaatsvindt op metalen structuren. Bovendien heeft een vochtige kelder als gevolg dat de isolatiewaarde van uw woning vermindert, wat resulteert in hogere energiekosten. Het waterdicht maken van keldermuren is niet alleen essentieel voor de levensduur van uw woning, maar ook voor de gezondheid en het comfort van de bewoners.

Vochtige keldermuur behandelen?

Het behandelen van een vochtige keldermuur vereist de juiste aanpak en ervaring in vochtbestrijding. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en een op maat gemaakte oplossing verdient. Van het afdichten van scheuren tot het aanbrengen van waterdichte coatings, wij bieden een breed scala aan oplossingen om vochtige keldermuren effectief te behandelen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw kelder niet alleen droog wordt, maar ook droog blijft! Vertrouw op onze expertise om uw vochtproblemen op een duurzame en de leefbaarheid van uw woning te verbeteren.

Waterdicht maken van keldermuren, waarom?

Voortdurende blootstelling aan vocht kan de structuur van keldermuren aantasten, wat resulteert in scheuren en verzakkingen. Daarnaast zijn vochtige muren de ideale broedplaats voor bacteriën en schimmels. Het waterdicht maken van keldermuren is dan ook essentieel om vochtproblemen te voorkomen, schimmelvorming tegen te gaan en zowel de stabiliteit als sterkte van muren te behouden. Door gebruik te maken van innovatieve behandelmethoden en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat uw keldermuren duurzaam waterdicht worden gemaakt én waterdicht blijven. Of het nu gaat om scheuren, lekkages of andere vormen van wateroverlast, wij bieden op maat gemaakte oplossingen om uw kelder te beschermen tegen vochtschade.

Ons werkgebied

Kelderwaterdicht.nl is actief in heel Nederland. Wij verhelpen vochtproblemen in onder meer Delft, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Hilversum en Scheveningen. Heeft u vochtproblemen? Neem gelijk contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging.

Twee bedrijfsbussen van Kelderwaterdicht.nl

Wat onze klanten vertellen

4.5 gebaseerd op 10 recensies

Ook een opdracht voor ons?

Wacht niet te lang en vraag direct een inspectie aan of neem vrijblijvend contact op.

Inspectie aanvragenContact opnemen