Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dé experts in vochtwering en afdichting van kelders, kruipruimtes en souterrains. Onze unieke behandelmethode, ontwikkeld door onze specialisten, garandeert blijvende bescherming tegen vocht en schimmels. Uw keldermuren en vloeren blijven waterdicht en in uitstekende staat. Onze snelle en professionele aanpak zorgt voor duurzame oplossingen op maat, met een waterdichte garantie. Bij lekkage behandelen we de naden en constructiefouten onder hoge druk van binnenuit. Uw kelder wordt ook behandeld voor langdurige bescherming.

  • Ruim een kwarteeuw ervaring met allerhande vochtproblemen
  • Bij acute vochtproblemen spoedreparaties binnen 24 uur
  • Innovatieve behandelmethode, met bewezen beste resultaat
  • 10 jaar garantie op waterdichtheid van de kelderafdichting

Inspectie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In 4 stappen uw kelder waterdicht maken

Kelder waterdicht maken

Muren injecteren

Het onder hoge druk injecteren van de muren met een unieke, zelf ontwikkelde vloeistof, die al 25 jaar bewezen resultaat tegen vochtproblemen geeft.

Beschermlaag

Het aanbrengen van een beschermlaag voor het verwijderen van al het vocht uit de muren. Op de extra beschermende laag kunnen saneerpleisters worden bevestigd.

Kelder waterdicht maken

Saneerpleisters

Het in drie lagen aanbrengen van saneerpleisters ter vochtregulatie. Op deze wijze verdwijnt het vocht gelijkmatig uit de muur.

Afronding

U geniet nu van een waterdichte kelder.

Keldermuren waterdicht maken: onze doeltreffende methode

In geval van spoed staan onze experts paraat, zelfs voor een snelle interventie op dezelfde dag. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel en doeltreffend te handelen. Onze oplossingen zijn altijd op maat gemaakt, met een waterdichte garantie die blijvende resultaten waarborgt.

Meestal richten we ons op het van binnenuit waterdicht maken van betonnen of gemetselde kelders. Met behulp van geavanceerde injectietechnieken onder hoge druk, behandelen we nauwkeurig de naden en constructiefouten die lekkages veroorzaken. Maar daar blijft het niet bij: we zorgen er ook voor dat uw vloer vakkundig behandeld wordt, om eventuele verplaatsing van lekkages te voorkomen. Als kers op de taart bieden we de mogelijkheid om uw keldermuren meteen te stuken, wat de duurzame bescherming van uw kelder nog verder versterkt.

  • Een gezondere leef- of werkomgeving
  • Blijvend lagere energiekosten
  • Extra opslagruimte, zonder gevaar van bederven of vochtschade
  • Waardestijging van uw woning of bedrijfspand

Ons werkgebied

Kelderwaterdicht.nl is actief in heel Nederland. Wij verhelpen vochtproblemen in onder meer Delft, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Hilversum en Scheveningen. Heeft u vochtproblemen? Neem gelijk contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging.

kelder waterdicht maken bus

Wat onze klanten vertellen

5 gebaseerd op 25 recensies

Ook een opdracht voor ons?

Wacht niet te lang en vraag direct een inspectie aan of neem vrijblijvend contact op.

Inspectie aanvragenContact opnemen